Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Elites Vico Carbon flaskeholder er det rette valg for dig, der ønsker at holde totalvægten af din cykel og udstyr på et absolut minimum. Derfor har Elite lavet flaskeholderen af et ultralet karbonfiber-mate…
Læs mere
Tilbudet udløber 12-04-2020
Vejl.: 209,00 Før 169,00
DKK 160,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Elites Vico Carbon flaskeholder er det rette valg for dig, der ønsker at holde totalvægten af din cykel og udstyr på et absolut minimum. Derfor har Elite lavet flaskeholderen af et ultralet karbonfiber-materiale, så vægten holdes på beskedne 23 gram. Konstruktionen er lavet i samarbejde med Pro Teams, og resultatet er et nyt patenteret design, der giver bedre greb om flasken under besværlige forhold. Karbonflaskeholderen gør det nemt og sikkert at komme til din drikkeflaske under kørsel.

Anvendelse
Du kan benytte praktisk talt alle drikkedunke og flasker i denne holder, da den har en yderst imponerende fleksibilitet og selvjustering. Det er muligt at placere og gribe efter flasken både fra siden og oppefra.

Specifikationer

  • Flere Matsort/Orange
  • Vægt: 23 gram
  • Materiale: Karbonfiber
  • Ekstrem let
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Let at fjerne og indsætte flasken

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm, hvilket også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får med denne Elite Vico carbon flaskeholder et produkt i topkvalitet, som er udviklet til at være pålideligt under selv de mest ekstreme forhold. Flaskeholderens design gør det let at fjerne og indsætte flasken mens du kører.

Vedligeholdelse
Vi ønsker ikke, at anbefale nogen stor vedligeholdelse af denne flaskeholder, men det ville være en god ide, at tørre den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775029824

Ingen anmeldelser af dette produkt.