Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Når det er vigtigt at holde vægten af din cykel på et absolut minimum, er Elites Vico Carbon flaskeholder det helt rette valg. Flaskeholderen er nemlig lavet i et ultralet karbonfiber-materiale, så den…
Læs mere
Tilbudet udløber 12-04-2020
Vejl.: 209,00 Før 169,00
DKK 160,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Når det er vigtigt at holde vægten af din cykel på et absolut minimum, er Elites Vico Carbon flaskeholder det helt rette valg. Flaskeholderen er nemlig lavet i et ultralet karbonfiber-materiale, så den kun vejer 23 gram. Det nye patenterede design giver dig et bedre greb om flasken, også når du kører under ekstreme forhold. Hele konstruktionen er udviklet i tæt samarbejde med Pro Teams, og resultatet er en flaskeholder, hvis unikke form, gør det let at fjerne og isætte flasken, mens du kører.

Anvendelse
Flaskeholderen passer til langt de fleste drikkedunke og flasker da den har en meget imponerende fleksibilitet og selvjustering. Du kan placere og gribe efter flasken både fra siden og oppefra.

Specifikationer

  • Flere Matsort/Hvid
  • Vægt: 23 gram
  • Passer til alle flasker med en diameter på 74 mm
  • Materiale: Karbonfiber
  • Ekstrem let
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Let at fjerne og indsætte flasken

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm, hvilket også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får med denne Elite Vico carbon flaskeholder et produkt i topkvalitet, som er udviklet til at være pålideligt under selv de mest ekstreme forhold. Flaskeholderens design gør det let at fjerne og indsætte flasken mens du kører.

Vedligeholdelse
Denne smarte flaskeholder fra Elite kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan sagtens tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8020775027448

22-11-2018
De hæver “bestemt” gennemsnittet🤗