Når du har brug for at holde totalvægten af din cykel på et absolut minimum, er Vico Carbon det helt rigtige valg af flaskeholder. Vico Carbon er, som navnet antyder, lavet af et ultralet karbonfiber-materiale, og vejer derfo…
Læs mere
Vejl.: 259,00
DKK 189,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Når du har brug for at holde totalvægten af din cykel på et absolut minimum, er Vico Carbon det helt rigtige valg af flaskeholder. Vico Carbon er, som navnet antyder, lavet af et ultralet karbonfiber-materiale, og vejer derfor blot 23 gram. Samtidig er flaskeholderen formet i et nyt patenteret design, der giver et bedre greb om flasken selv under ekstreme forhold. Den unikke form gør det nemt og sikkert at indsætte og fjerne flasken med et simpelt træk. Det smarte design er resultatet af et tæt samarbejde mellem Elite og Pro Teams i udviklingsfasen. 

Anvendelse
Du kan anvende et bredt udvalg af drikkedunke og flasker sammen med denne holder, da den har en yderst imponerende fleksibilitet og selvjustering. Det er let at placere og gribe efter flasker i holderen både fra siden og oppefra under kørsel.

Specifikationer

  • Flere Matsort/Gul
  • Vægt: 23 gram
  • Materiale: Karbonfiber
  • Ekstrem let
  • Bolthulsafstand: 60-70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler
  • Let at fjerne og indsætte flasken

Montering
Flaskeholderen monteres fast på cyklen med 2 skruer som skrues fast i gevindbøsningerne på cyklens stelrør. Der er gevindbøsninger på langt de fleste cykler. Bolthulsafstanden kan variere, men på langt de fleste cykler er afstanden mellem 60-70 mm, hvilket også kræves for at denne flaskeholder kan monteres på cyklen.

Kvalitetsniveau
Du får med denne Elite Vico carbon flaskeholder et produkt i topkvalitet, som er udviklet til at være pålideligt under selv de mest ekstreme forhold. Flaskeholderens design gør det let at fjerne og indsætte flasken mens du kører.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen større vedligeholdelse af denne flaskeholder, men man kan med fordel tørre flaskeholderen over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

 

 

EAN: EL0156111

Ingen anmeldelser af dette produkt.