Denne flaskeholder fra Atredo er lavet i et klassisk design af aluminium. Flaskeholderen holder sikkert om flasken, mens du kører, men tillader dig stadig let at fjerne flasken med en enkelt hånd, mens du cykler.…
Læs mere
DKK 22,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne flaskeholder fra Atredo er lavet i et klassisk design af aluminium. Flaskeholderen holder sikkert om flasken, mens du kører, men tillader dig stadig let at fjerne flasken med en enkelt hånd, mens du cykler. Holderens smarte design og neutrale sorte farve passer godt til langt de fleste cykler.

Anvendelse
Du kan anvende denne flaskeholder fra Atredo på langt de fleste cykler. Du skal blot sikre dig, at bolt-afstanden skal være mellem 60 og 70 mm. Flaskeholderen gør det nemt at medbringe væske til cykelturen og passer til langt de fleste sportsdrikkedunke på markedet.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Boltafstanden går fra 60-70 mm.
  • Passer til de mest almindelige drikkedunke
  • Materiale: Aluminium
  • Total længde 16 cm
  • Dybde: 9 cm

Montering
Flaskeholderen skal monteres på cyklen med 2 skruer, som skrues fast i gevindbøsninger på cyklen stel rør. På de fleste cykler er der gevindbøsninger. Bolt hul afstanden kan variere, men på de fleste cykler er afstanden mellem 60 - 70 mm. og dermed kan denne model anvendes.

Kvalitetsniveau
Flaskeholderen passer til de mest almindelige sportsdrikkedunke. Drikkedunken er let at frigøre og sætte i, mens du sidder på cyklen.

EAN: 5712934006144

Ingen anmeldelser af dette produkt.