Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne tabletholder til Smart Bike fra Bkool sætter din komfort under træningen i perspektiv. Tabletholderen er lavet i et stilrent, sort design, hvor den med sin skridsikre overflade, holder din tablet fast under …
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 249,00 Før 249,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne tabletholder til Smart Bike fra Bkool sætter din komfort under træningen i perspektiv. Tabletholderen er lavet i et stilrent, sort design, hvor den med sin skridsikre overflade, holder din tablet fast under kørsel. Holderen er lavet af plast med skridsikkert skum, og går 11,5 cm indover cyklens styr. Holderen monteres nemt på din Smart Bike, hvor den blot skal klemmes på styret.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Skridsikker
  • Materiale: Plast med skridsikkert skum
  • Mål på polstret overflade: 15 x 20,5 cm
  • Går 11,5 cm ind over styret
  • Monteres på styr af Smart Bike

Kvalitetsniveau
Bkool har stor erfaring med udvikling af produkter til Smart Bike og Hometrainers. Her har de hurtigt vist som en af de førende producenter på markedet, hvor de har beriget amatører og forskellige cykelhold med produkter. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Bkool.

Vedligeholdelse
Denne tabletholder kræver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 8437012991422

Ingen anmeldelser af dette produkt.