Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her bliver der præsenteret en yderst varm og tryg sovepose, der kan holde kroppen varm og komfortabel igennem hele natten i enhver sæson. Soveposen er lavet med et tykt for af 100% polyester mikrofleece, der derud…
Læs mere
Vejl.: 369,00
DKK 369,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her bliver der præsenteret en yderst varm og tryg sovepose, der kan holde kroppen varm og komfortabel igennem hele natten i enhver sæson. Soveposen er lavet med et tykt for af 100% polyester mikrofleece, der derudover også føles godt mod huden med sin bløde facon. Soveposen er lavet med en mumie komfort og med slidstærke tendenser, der muliggør komfortable og seriøse tendenser til den seriøse campist.

Anvendelse
Snug termopose fra Trespass gør det muligt, ikke at skulle ligge og ryste i det kolde vejr, men lader dig blot ligge hyggeligt inde i teltet. Soveposen kan benyttes under enhver sæson, men anbefales til de kolde sæsoner som ekstra lag.

Specifikationer

  • Termosovepose
  • Foret med termo
  • Mumie form
  • Mål: 225 x 80 x 55 cm
  • Ripstop udskæringer i polyester
  • Kompakt rejsetaske
  • Materiale: 100% Poylester Mikrofleece

Kvalitetsniveau
Trespass har i mange år holdt fanen højt med deres produkter, hvor en kamp mod naturens strabadser og krav til kroppens anatomi er blevet taget op. Produkterne emmer af komfort og funktionalitet hvorledes, at de er lavet med brug af solide materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem en naturlig plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle kan være med på et højt niveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Trespass.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne sker blot ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.