Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du, så du kan give fedt til din cykel på en ordentlig måde således, at der gives den største komfort. Fedtet kommer sammen med en sprøjte, hvor delene kan blive beskyttet mo…
Læs mere
Tilbudet udløber 24-11-2019
Vejl.: 399,00 Før 299,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du, så du kan give fedt til din cykel på en ordentlig måde således, at der gives den største komfort. Fedtet kommer sammen med en sprøjte, hvor delene kan blive beskyttet mod korrosion og vandskader fra klimaet. Dette vil desuden mindske friktionen og give en større komfort til selve cyklen.

Anvendelse
Bio Grease Gun fra Muc-Off tilbyder din cykel den komfort, den har brug for med denne fedt, hvor de enkelte dele nemt kan beskyttes. Fedtet er all-round og henvender sig til alle dele, hvor sprøjten desuden er meget nem at anvende.

Specifikationer

  • Bio-nedbrydelig all-round fedt
  • Modstandsdygtig overfor væske
  • Forbedrer ydeevnen af bevægelige dele
  • 450 gram i krukke

Kvalitetsniveau
Muc-Off kan tilbyde en enorm komfort og funktionalitet til sine kunder med deres produkter, hvor nytænkende formler og teknologier spiller ind. Dette har tiltrukket mange amatører og professionelle til produkterne, hvor cyklen kan komme i top på få minutter. Kunden kan derfor være tryg ved købe produkter fra Muc-Off.

Ingen anmeldelser af dette produkt.