Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Det er vigtigt at du holder alle led og bevægelige dele på din cykel smurte med fedt, og det er lige så vigtigt, at du benytter en god fedt til formålet. Derfor har Atredo fået udviklet denne fed…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-03-2020
Vejl.: 69,00 Før 55,00
DKK 49,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Det er vigtigt at du holder alle led og bevægelige dele på din cykel smurte med fedt, og det er lige så vigtigt, at du benytter en god fedt til formålet. Derfor har Atredo fået udviklet denne fedt til brug på din cykel. Produktet er lavet af PTFE (Polytetrafluoroethylene) et syntetisk materiale baseret på Teflon. Det kan modstå ekstreme belastninger og vejrforhold og vedblive at beskytte lejer og komponenter mod rust og korrosion.

Anvendelse
Denne type fedt anvendes af mange high end cykelproducenter, fordi de ved, at de med denne fedt får en effektiv og lang holdbarhed under selv ekstreme forholde. Du får dermed et effektivt multifunktionelt fedtprodukt med forbedret smøreevne. Bemærk, at fedtet virker bedst ved temperaturer imellem -5 og 50 grader celsius.

Specifikationer:

  • Tube med 150 gram
  • Materiale: PTFE (Polytetrafluoroethylene)

Kvalitetsniveau
Atredo leverer kvalitetsvarer til overkommelige priser, og denne fedt er ingen undtagelse. Fedtet kan holde til ekstreme forhold og stadig levere den beskyttelse din cykel har brug for.

Vedligeholdelse
For at få det bedste ud af denne fedt, bør du opbevare den tørt og fri for direkte sollys. Fedtet fungerer bedst, hvis det bliver anvendt i tempereturer mellem -5 og +50 grader celsius.

Ingen anmeldelser af dette produkt.