1 anmeldelser
Cykelkurv lavet i flettet kunst-bast til montering foran på din cykel. Monteringsbeslag ved forgaffel og stiver mellem kurv og forhjulet medfølger samt skruer og spændeskiver til montering af beslag til kurven medfølger. Kurv…
Læs mere
Vejl.: 429,00
DKK 329,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Cykelkurv lavet i flettet kunst-bast til montering foran på din cykel. Monteringsbeslag ved forgaffel og stiver mellem kurv og forhjulet medfølger samt skruer og spændeskiver til montering af beslag til kurven medfølger. Kurvens skelet er lavet i aluminium som ikke ruster. Den fede detalje med aluminiummet i toppen af kurven giver din cykel et eksklusivt udseende.

Anvendelse
Denne cykelkurv fra Bike Attitude gør det nemt at opbevare og transportere sine sager, og så endda på en stilfuld måde. Cykelkurven kan nemt anvendes af cykler med en hjulstørrelse på 26"-28", hvor også montering vil kunne findes nem.

Specifikationer

 • Materiale: Kunst-bast
 • Aluminiums top omkring kurven i sort
 • Leveres inklusive monteringsbeslag samt skruer.
 • God afstivning
 • Størrelse L32 x B40 x H21
 • Farve: Brun
 • Vægt: 1800 gram med beslag.
 • Passer til 26" - 28" hjul
 • Bredde: 40 cm
 • Længde: 32 cm
 • Højde: 21 cm

Montering
Kurven monteres på det medfølgende beslag, og derefter skal beslag og kurv monteres ved forgaflens centrum. I forgaflens centrum er der typisk boret et gennemgående hul, som kan anvendes til montering af cykelkurv, forlygte eller forskærm. Der medfølger stivere, som skal monteres fra kurven, og ned til hjulet. Vær opmærksom på, at bolte til montering af beslaget på forgaflen ikke medfølger. Du kan finde boltene under relaterede varer. Den nuværende bolt, som måske allerede sidder på cyklen kan naturligvis bruges.

Kvalitetsniveau
Bike Attitude har før vist, at de er på brugerens side, når det kommer til udviklingen af produkter. Produkterne er præget af komfort og funktionalitet til en billig pris, hvor alle typer og niveauer kan være med. Dette har givet dem et solidt salg, hvor selv den enkelte bruger kan føle sig set og tilfredsstillet.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan blot være, at man tørrer kurven over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Derudover kan man også være god og efterspænde møtrikkerne således, at der opretholdes en vis stabilitet.

EAN: 5707965106055

23-04-2015
Rigtig godt tilfreds med kurven som helhed! Den sidder super på cyklen, og man kan have mange ting i. også nem at skrue på. Dog skal man tage højde for målene af cyklen, som er fra ydersiderne af de sorte metalstange, og man skal derfor trække ca 3 cm fra (hvis kurvens præcise mål er afgørende, hvilket det faktisk var for mig)