Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne flotte og klassiske cykelkurv er fra Bike Partner. Cykelkurven har etlækkert design i en smuk mat sort farve. Kurven har bløde svejsede kanter, så intet hænger i. Derudover har kurven et reflekt…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 539,00 Før 399,00
DKK 335,58
Ikke på lager
Forventet: 07/01/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne flotte og klassiske cykelkurv er fra Bike Partner. Cykelkurven har etlækkert design i en smuk mat sort farve. Kurven har bløde svejsede kanter, så intet hænger i. Derudover har kurven et reflekterende Bikepartner logo på forsiden af kurven.

Anvendelse
Cykelkurven monteres foran på cyklen og er fastspændt på en solid måde som giver stabilitet under anvendelsen. Kurven kan anvendes til din taske, en flaske vand eller solbrillerne. Ydermere er kurven ideel, når du skal handle indkøb, således at du slipper for, uforsvarligt, at hænge en pose på styret eller bag på cyklen.

Specifikationer

  • Farve: Matsort
  • Materiale: Alu
  • Mål: Længde 38 cm x Bredde 29 cm x Højde 25 cm 
  • Beslag, skruer, møtrikker, unbrako og vejledning medfølger

Montering
Monteringen kan nemt foregå ved, at man bruger de medfølgende skruer, møtrikker og beslag, der kan monteres med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse, men det er altid en god idé at sørge for, at tørre den af en gang imellem, samt at smøre bolte og gevind.

Ingen anmeldelser af dette produkt.