Her får du en flot og veldesignet cykelkurv fra Bike Attitude, der med sine høje kanter kan rumme store mængder oppakning. Kurven er lavet i en stilren kombination af aluminium og fletværk, der passer godt på både dame- og he…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en flot og veldesignet cykelkurv fra Bike Attitude, der med sine høje kanter kan rumme store mængder oppakning. Kurven er lavet i en stilren kombination af aluminium og fletværk, der passer godt på både dame- og herrecykler.

Anvendelse
Bike Attitude cykelkurven er lavet i et flot og stilrent design med høje kanter, der gør det muligt, at opbevare større ting i kurven uden problemer.

Specifikationer

  • Farve: Brun/sort
  • Montering: Med medfølgende beslag
  • Materiale: Aluminium/flet
  • Størrelse: 40x26x18 cm

Montering
En montering kan blot foregå ved, at bruger de medfølgende beslag til montering, hvilket kan monteres vha. en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Bike Attitudes klassiske sorte og brune farve egner sig til både dame- og herrecykler. Oveni dette er designet stilfuldt og praktisk, og kurvens høje kanter og det stærke stål giver cykelkurven en lang række anvendelsesmuligheder.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ingen form for vedligeholdelse. Du kan med fordel tørre den af, hvis den er blevet beskidt, og dertil kan det være en god idé at smøre skruerne med olie fra tid til anden.

EAN: 5707965107267

Ingen anmeldelser af dette produkt.