Stor og rummelig frontkurv fra Bike Attitude. Kurven kan være en hjælpende hånd når indkøb, tasker eller ligende skal transporteres. Frontkurven er for nogle en ekstra sikkerhed, da du hele tide…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Stor og rummelig frontkurv fra Bike Attitude. Kurven kan være en hjælpende hånd når indkøb, tasker eller ligende skal transporteres. Frontkurven er for nogle en ekstra sikkerhed, da du hele tiden kan se kurven og indholdet deri.

Anvendelse
Cykelkurven passer til cykler med 26-28" (700 c) hjul. Du kan vælge den hurtige, kvikke løsning og blot hægte krogene på styret, men ønsker du, at kurven sidder fast og mere stabilt, følger der stivere og skruer med, således at du kan fastmontere kurven på din cykel. Krogene har klæbende velcro med beskyttelse, så styret ikke bliver ridset.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Mål: 53 cm x 38 cm x 22,8 cm 
  • Inkl. stivere, skruer og kroge, samt monteringsvejledning
  • God afstivning, når disse bruges
  • Leveres komplet med stivere og skruer.

Montering
Monteringsvejledning medfølger produktet.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sølv. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse, men det er altid en god idé at sørge for, at tørre den af en gang imellem, samt at smøre bolte og gevind.

EAN: 5707965198838

Ingen anmeldelser af dette produkt.