Her får du en dejlig alsidig cykelkurv fra Bike Attitude, der både kan bruges som fastmonteret eller som løst-siddende cykelkurv foran på din cykel. I kurven er der plads til indkøb, skolebøger eller andre ting du har brug fo…
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en dejlig alsidig cykelkurv fra Bike Attitude, der både kan bruges som fastmonteret eller som løst-siddende cykelkurv foran på din cykel. I kurven er der plads til indkøb, skolebøger eller andre ting du har brug for at have med på din vej. Kurven har et klassisk sort design.

Anvendelse
Cykelkurven passer til cykler med 26-28" (700 c) hjul. Du kan vælge den hurtige, kvikke løsning og blot hægte krogene på styret, men ønsker du, at kurven sidder fast og mere stabilt, følger der stivere og skruer med, således at du kan fastmontere kurven på din cykel. Krogene har klæbende velcro med beskyttelse, så styret ikke bliver ridset.Cykelkurven passer til cykler med 26-28" (700 c) hjul. Du kan vælge den hurtige, kvikke løsning og blot hægte krogene på styret, men ønsker du, at kurven sidder fast og mere stabilt, følger der stivere og skruer med, således at du kan fastmontere kurven på din cykel. Krogene har klæbende velcro med beskyttelse, så styret ikke bliver ridset.
Cykelkurven passer til cykler med 26-28" (700 c) hjul. Kurven kan enten monteres løst, ved blot at hægte krogene på styret. Hvilket giver dig mulighed for at på- og afmontere den i et snuptag. For at beskytte cyklen mod ridser, er krogene forsynet med klæbende velcrobeskyttelse. Ønsker du derimod en mere stabil og fast montering, følger der stivere og skruer med, så du kan fastmontere kurven på din cykel.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Mål: L:45 cm.B: 33 cm. H: 15 cm
  • Inkl. stivere, skruer og kroge, samt monteringsvejledning
  • God afstivning
  • Leveres komplet med stivere og skruer

Montering
Monteringsvejledning medfølger produktet.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse, men det er altid en god idé at sørge for, at tørre den af en gang imellem, samt at smøre bolte og gevind.

EAN: 5707965202610

Ingen anmeldelser af dette produkt.