2 anmeldelser
Denne cykelkurv er asymmetrisk  - højere fortil end bag. Den ekstra højde fortil har fået en god forstærkning, så den lever op til Bike Attitudes standard for en god, solid cykelkurv til en rigtig fornuftig pris. Den høje kan…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne cykelkurv er asymmetrisk  - højere fortil end bag. Den ekstra højde fortil har fået en god forstærkning, så den lever op til Bike Attitudes standard for en god, solid cykelkurv til en rigtig fornuftig pris. Den høje kant som er omkring 6 cm højere end på en "almindelig" cykelkurv, gør den ikke blot mere rummelig, men sikrer også, at de ting du lægger i kurven, forbliver mere sikker.

Anvendelse
Her bliver der leveret en yderst optimal cykelkurv til brug i fronten således, at man nemt kan opbeavre og transportere sine ting og indkøb. Cykelkurven kan nemt anvendes på de fleste typer af cykler, hvor den hurtigt kan monteres med de medfølgende komponenter.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: ca. 1200 gram
  • Leveres komplet med monteringsbeslag
  • Metal trådnet kurv
  • Rummelig
  • Med ekstra forstærkning
  • God afstivning
  • Størrelse: H:30 cm. B:30 cm. L:36 cm

Montering
Cykelkurven passer til de fleste cykler med 26, 27 og 28" hjul eller 700c hjul, som du typisk vil se på de fleste voksencykler. Denne cykelkurv monteres foran på cyklen og fastgøres ved styrstammen hvor beslaget passer til 1 1/8" (28,6mm) samt på et beslag der understøtter kurven, og spændes fast ved forhjulets aksel.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse, men det er altid en god idé at sørge for, at tørre den af en gang imellem, samt at smøre bolte og gevind.

EAN: 5707965009875

22-05-2019
Super. Meget tilfreds
18-02-2019
Hurtig levering, varen lever op til forventningerne