1 anmeldelser
Med denne smarte Bike Attitude cykelkurv får du let og behændigt plads til indkøb, skolebøger og diverse andre ting på din cykel. Kurven monteres fast foran på din cykel. Den er lavet i metaltrådnet og er godt afstivet for at…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 79,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med denne smarte Bike Attitude cykelkurv får du let og behændigt plads til indkøb, skolebøger og diverse andre ting på din cykel. Kurven monteres fast foran på din cykel. Den er lavet i metaltrådnet og er godt afstivet for at kunne klare eventuelle bump og tung last.

Anvendelse
Denne cykelkurv fra Bike Attitude kan monteres foran på praktisk talt alle cykler ved hjælp af det medfølgende monteringsbeslag. Den rummelige kurv har god plads til indkøbsposer, skoletaske eller lignende.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: ca. 800 gram
  • Leveres komplet med monteringsbeslag
  • Metal trådnet kurv
  • Rummelig
  • God afstivning
  • Størrelse: H:25 cm. B:27 cm. L:33 cm

Montering
Cykelkurven passer til de fleste cykler med 26, 27 og 28" hjul eller 700c hjul, som du typisk vil se på de fleste voksencykler. Denne cykelkurv monteres foran på cyklen og fastgøres ved styrstammen hvor beslaget passer til 1 1/8" (28,6mm) samt på et beslag der understøtter kurven, og spændes fast ved forhjulets aksel.

Kvalitetsniveau
Cykelkurven er i metal trådnet og er lakeret i farven sort. Kurven har en god stabilitet og høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Cykelkurven kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse, men det er altid en god idé at sørge for, at tørre den af en gang imellem, samt at smøre bolte og gevind.

EAN: 5707965002678

23-09-2019
Fin kurv opfylder de krav jeg stiller til en frontkurv.😉