1 anmeldelser
Super let og aerodynamisk fælg til dit hjul fra Ryde, så du kan give ekstra styrke og sikkerhed til dit hjul. Rigida X-plorer er lavet med dobbeltbund, så den kan tage i mod tæsk, og dermed være …
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Super let og aerodynamisk fælg til dit hjul fra Ryde, så du kan give ekstra styrke og sikkerhed til dit hjul. Rigida X-plorer er lavet med dobbeltbund, så den kan tage i mod tæsk, og dermed være ekstra stærk. For det ikke kommer til at genere din præstationsevne, er fælgen kommet ned i en lav vægt på 400 gram.

Anvendelse
Rigida X-Plorer fra Ryde er lavet med dobbeltbund således, at du får gode og robuste oplevelser med din cykel. Fælgen er lavet med 36 egerhuller, hvilket gør det lettere at indstille hjulet til at være helt rundt. Den indvendige fælgdiameter er på 373 mm, hvilket du skal bruge til udregning af hvilke eger du skal bruge. Du skal desuden benytte dig af 14G nipler med en hoveddiameter på 4 mm til denne fælg.

Specifikationer

  • Vægt: 400 gram
  • Dobbeltbund
  • 36 egerhuller
  • Størrelse: 20 x 1,75
  • ERTO: 406
  • Indvendig fælgdiameter: 373 mm

Montering
Når du opbygger et hjul, skal du altid sikre dig, at komponenterne har de rigtige længder og størrelser, så de kan passe sammen. Ved denne fælg skal du bruge 14G nipler med en hoveddiameter på 4 mm, og dine eger skal have en diameter på 373 mm.

Kvalitetsniveau
Ryde er mærket hvorpå, at man altid kommer til at tænke på fælge. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter, hvor alle niveauer er blevet tilfredsstillet. Der findes fælge i alle prisklasser, så også begyndere kan være med i kampen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Ryde.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af denne fælg, men man bør vaske sine fælge med specielle rengøringsmidler til cykler en gang i mellem. Skidt og snavs kan æde eger og nipler op.

EAN: 3417896016317

25-02-2014
Kan se igennem fælget der hvor det er samlet. Fik at vide det ville samle sig, når det blev spændt op. Det har det ikke gjort. Kan se der har været mærker påklistret, som efterfølgende næsten helt er fjernet. Når det kombineres med lidt små "skrammer" (svært at undgå når alu håndteres), fremstår det ikke som 100% nyt. Har monteret det, og kørt et par dage. Det ser ud til at fungere upåklageligt. :-)