Claris BR-R2000 er en glimrende racerbremse fra Shimano, der er designet til at blive monteret foran på cyklen. Denne bremseklo skal centermonteres, og i den forbindelse anbefaler Shimano, at du benytter SLR-bremsekable…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 179,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 31/07/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Claris BR-R2000 er en glimrende racerbremse fra Shimano, der er designet til at blive monteret foran på cyklen. Denne bremseklo skal centermonteres, og i den forbindelse anbefaler Shimano, at du benytter SLR-bremsekabler til denne bremseklo. Hvis du ønsker det, kan du justere vinklen på bremseskoene, og fjederspændingen. Hvorved du kan få bremsekloen til at bremse på begge sider af fælgen samtidig.

Anvendelse
Shimano har designet denne Claris bremseklo med landevejs, sports- og touringcykling for øje. Den kan monteres på cykler der er forberedt til centermonterede fælgbremser. Det er vigtigt at cyklen har en maksimal fælgbredde mellem 19 og 26mm, hvis du skal kunne anvende bremseskoen. Denne bremseklo passer til dæk, som maksimalt har en volumen på 28 mm.

Specifikationer

 • Shimano Claris bremsekaliber BR-R2000-F
 • Bremsesko type R50T5
 • Anbefalede bremsekabler: SLR
 • Bremseskoene skiftes som en enhed
 • Maksimun dæk volumen er 28 mm
 • Fælgbredde 19 - 26 mm
 • Kaliber højde rækkevidde er 51 mm
 • Quick release type som letter af- og på montering af hjul
 • Justerbar vinkel på bremsesko
 • Justerbar fjederspænding, så den bremser på begge sider af fælgen på samme tid
 • Bolt og møtrik medfølger
 • Farve: Serie farve

Montering
BR-R2000 bremsekloen skal monteres foran på cyklen, og du skal montere bremsekloen på cyklens forgaffel bro. Der følger monteringsbolt og møtrik med, og disse er nødvendige, når du skal montere bremsekloen. Der medfølger ikke bremsekabler, men du kan finde anvendelige bremsekabler under de varer, som vi har relateret til denne bremseklo. Før du skal montere bremsekloen bør du læse Shimanos monteringsvejledning, som kan findes i nedenstående PDF fil.

Kvalitetsniveau
Shimano Claris BR-R2000 er en kvalitets bremse i middel segment. Bremsekloen anbefales til cykler, som anvendes til f.eks. motionscykling eller cykling mellem arbejde og bopæl. Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Til professionel sport, til motion på alle niveauer eller til daglig brug. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen. Du finder en oversigt over alle Shimanos grupper her.

Vedligeholdelse
Bremsen bør renholdes og dryppes med en smule olie på alle de udvendige bevægelige dele, dog ikke på bremseskoen. Interval er efter behov og alt efter hvor cyklen anvendes. Kontroller bremseskoene og udskift hvis de er slidt ned til rillerne. Kontroller også kabler om de er flosset eller har begyndende brud.

EAN: 4524667386360

Ingen anmeldelser af dette produkt.