Dette Tektro bremsegreb passer til venstre side af styret, og det har 4-fingergreb. Bremsegrebet er beregnet til V-bremse og mekaniske skivebremsesystem. Bremsegreb-sættet er af en rigtig god kvalitet, og det har returf…
Læs mere
Tilbudet udløber 01-11-2020
Vejl.: 59,00 Før 59,00
DKK 49,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette Tektro bremsegreb passer til venstre side af styret, og det har 4-fingergreb. Bremsegrebet er beregnet til V-bremse og mekaniske skivebremsesystem. Bremsegreb-sættet er af en rigtig god kvalitet, og det har returfjeder i bremsegrebet og justeringsskruer til kabel og bremsegrebet.

Anvendelse
Du kan primært anvende dette Tektro bremsegreb til voksencykler, herunder oftest citybikes og trekkingbikes, men det kan også anvendes til andre cykler, som er monteret med bremsekaliber af typen V-Bremse eller mekaniske skivebremser.

Specifikationer

  • Materiale: Aluminium
  • 4 finger greb betyder at selve bremsegrebet har en bredde der passer til 4 fingre
  • Bremsegrebet er med lukket klampe
  • Passer til styr diameter på 22,2mm
  • Type: CL 330
  • Farve: Sølv
  • Vægt ca. 100 gram

Montering
Du skal være opmærksom på, at håndtagene på cykelstyret skal afmonteres, før dette bremsegreb kan monteres. Bremsegrebet passer til en styrdiameter på 22,2 mm. som er den mest brugte. Det eneste værktøj der skal anvendes til montering er en 5 mm. unbrako nøgle.

Kvalitetsniveau
Tektro producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Indenfor bremsegreb til citybikes eksisterer der i alt 5 forskellige varianter, denne model ligger som nummer 5 i serien, hvor nummer 1 er den bedste kvalitet.

Vedligeholdelse
Det er vigtigt, at de bevægelige dele samt justeringsskruen ved kablerne bliver smurt før anvendelse og med passende mellemrum herefter, som er ca. en gang i måneden, alt efter hvor ofte cyklen anvendes.

 

EAN: 5707865121240

Ingen anmeldelser af dette produkt.