Med en lav-kalorie drik som denne elektrolyt drik, opretholder du væskebalancen da disse Hydration Tabs fra GU er med til at tilføre kroppen natrium, som er den primære elektrolyt der går tabt når du sveder. GU har udviklet d…
Læs mere
Vejl.: 49,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med en lav-kalorie drik som denne elektrolyt drik, opretholder du væskebalancen da disse Hydration Tabs fra GU er med til at tilføre kroppen natrium, som er den primære elektrolyt der går tabt når du sveder. GU har udviklet denne brusetablet som kan anvendes før, under eller efter træning, som forbedre dine resultater og udholdenhed. Med kun 10 kalorier pr. tablet og gode kulhydrater, sikrer Hydration Tabs dig en bedre og hurtigere væskeoptagelse.

Anvendelse
1 brusetablet opløses i ca. 600-700 ml. vand. Elektrolyt drikken fra GU kan indtages både før, under eller efter træning eller konkurrence.

Specifikationer

  • Smag: Strawberry Lemonade
  • Indhold: 12 stk. brusetabletter
  • 10 kalorier pr. tablet
  • Til før, under eller efter træning
  • Velsmagende
  • Opretholder væskebalancen
  • Hurtigere væskeoptagelse

Kvalitetsniveau
GU er en anerkendt leverandør af energiprodukter, der med over 20 års erfaring stadig går ud fra de samme grundprincipper. GU's mission er at levere energiprodukter som kun indeholder det kroppen skal bruge og ikke andet. Innovation var det der startede GU, og den dag i dag tilbyder GU stadig et bredt udvalg af innovative og gennemtestede produkter til sportsfolk i hele verden.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
 

Pr. servering (1 tablet)

Kalorier 10 Kcal
Fedt  (0%)
Natrium 320 mg (13%)
Kalium 55 mg (2%)
Kulhydrater 3 g (1%)
Heraf fibre (0%)
Heraf sukker 1 g
Protein 0 g

Ingredienser: Citronsyre, natriumbicarbonat, xylitol, naturlige smagsstoffer, majsstivelse, kaliumbicarbonat, Leucin, rørsukker, Stevia blad ekstrakt, saflor blomster oile, frugt og grøntsagssaft (farve)

EAN: 769493201935

Ingen anmeldelser af dette produkt.