Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
4 anmeldelser
PurePower Carbo Race Elektrolyt med appelsinsmag er en energidrik udviklet specielt til dig, der træner/konkurrerer i varme omgivelser eller dyrker en sport, hvor du sveder meget som for eksempel, cykling, løb, t…
Læs mere
Vejl.: 515,00
DKK 399,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

PurePower Carbo Race Elektrolyt med appelsinsmag er en energidrik udviklet specielt til dig, der træner/konkurrerer i varme omgivelser eller dyrker en sport, hvor du sveder meget som for eksempel, cykling, løb, triatlon, roning, MTB. Udover kulhydrater, som giver energi til dine muskler, er der tilsat elektrolytter.

Elektrolytter er næringssalte og mineraler, der er nødvendige for at opretholde en naturlig væskebalance. Mens du træner eller er i konkurrence, er det ikke nok at indtage væske undervejs, hvor elektrolytterne ikke er blandet i. PurePower Carbo Race Elektrolyt er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med fokus på den maksimale optagelse og ydelse. Energiproduktet bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en flere forskellige ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal, bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
Ved at indtage PurePower Carbo Race Elektrolyt sikrer du den optimale mængde kulhydrater og elektrolytter. Ved at indtage kulhydrater tilfører du næring til dine muskler, og når du samtidig kombinerer det med at indtage elektrolytter, hjælper det med at vedligeholde din væskebalance.

PurePower Carbo Race Elektrolyt kan som en fordel anvendes før og under træning eller konkurrence. Hvor meget energidrik du skal indtage, og hvor tit du bør indtage det, er afhængig af, hvilken sport du dyrker.

MTB, BMX eller håndbold er eksplosive sportsgrene, og PurePower Carbo Race Elektrolyt kan benyttes både før, under og efter aktiviteten. Energidrikken skal kun indtages, hvis aktiviteten overstiger 45 min. Du kan læse meget mere om, hvordan energidrikken skal indtages før, under og efter den eksplosive aktivitet her.

PurePower Carbo Race Elektrolyt kan også anvendes til udholdende sportsaktiviteter såsom cykling, svømning, triatlon og løb. Videnskabelige undersøgelser viser, at din evne til at være udholdende kan forbedres drastisk ved brug af korrekt energi- og væskeindtag. Hvis du ønsker at vide mere om det rette energi- og væskeindtag i forhold til udholdende sportsgrene, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 5 kg.
  • Smag: Appelsin
  • Energi: Maltodextrin, fruktose
  • Surhedsregulerende midler: citronsyre
  • Mineraler: Natriumclorid, kaliumsalte af ortophosporsyre, magnesiumsalte af citronsyre.
  • Farvestof: beta caroten
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 60 gram pulver til 750 ml. vand
  • Kan anvendes: Før og under træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Elektrolyt er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Carbo Race Elektrolyt er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
  Pr. 100 gram
Energi 1598 kj/376kcal
Fedt (g) 0
Heraf mættede fedtsyrer (g) 0
Kulhydrater (g) 93
Heraf sukkerarter (g) 34
Kostfibre (g) 0
Protein (g) 0
Salt (g) 1,58
Magnesium (mg) 47 13%
Kalium (mg) 249 12%

Af referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400kj/2000kcal)

% af anbefalede daglig tilførsel for voksne samt børn fra 11 år og opefter.

Ingredienser: Maltodextrin, Fruktose, Mineraler (Natriumchlorid, Kaliumsalte af Ortophosphorsyre, Magnesiumsalte af Citronsyre), Aroma, Surhedsregulerende Middel (Citronsyre), Sødestof (Sucralose), Farvestof (Beta Caroten).

% af anbefalede daglig tilførsel for voksne samt børn fra 11 år og opefter.

Dosering: 60 gram opløses i 750 ml. vand. En strøgen 50 ml. måleske indeholder ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

07-07-2019
Jeg bruger det til det team af kører af historiske racerbiler hvor vi har det meget varmt. Prøvet de første gang på SPA til et løb hvor der var mellem 30-38 gr. Alle på teamet fik det udleveret torsdag til lørdag . Det hjalp helt vildt. Søndag kørte vi uden .Der var mine kører helt færdige. Super produkt.
16-05-2018
27-05-2015
Jeg var ude på en cykeltur på 120km og havde to dunke med produktet med. Produktet giver rigtig god energi i bentøjet og virker 100% efter hensigten, desværre smager det afskyeligt. Jeg har prøvet mange forskellige typer energitilskud og denne lever helt op til andre produkter rent energimæssigt, men jeg ville ikke købe det igen pga. smagen.
05-08-2014
smager godt