Med Carbo Race Citrus fra PurePower får du en lækker energidrik med smag af frisk citrus. Carbo Race Citrus skabt efter de højeste standarder inden for sportsernæring, så du får maksimal o…
Læs mere
Tilbudet udløber 25-11-2020
Vejl.: 15,00 Før 12,50
DKK 11,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Carbo Race Citrus fra PurePower får du en lækker energidrik med smag af frisk citrus. Carbo Race Citrus skabt efter de højeste standarder inden for sportsernæring, så du får maksimal optagelse af energi og en højere ydelse. PurePowers energiprodukter bliver skabt og evalueret løbende i samarbejde med en række top-idrætsfolk. De tester og godkender både effekt, smag og konsistens.

Anvendelse
Carbo Race Citrus blandes med vand hvorved du får en energidrik der smager af citrus. Sportsdrikken er rig på kulhydrater, der udgør det brændstof dine muskler har brug for. Sammensætningen af maltodextrin og fruktose giver dig en god energidrik. Du kan med fordel drikke Carbo Race Citrus før og under træning eller konkurrence. Mængden af energidrik du skal indtage og hvor ofte afhænger af hvilken sport du dyrker. MTB, BMX og håndbold er f.eks. eksplosive sportsgrene, hvor PurePower Citrus sagtens kan bruges både før og under aktiviteten. Bemærk at energidrikken kun skal indtages, hvis du træner i mere end 45 min. Læs  meget mere om, hvordan du bør indtage energidrik før, under og efter den eksplosive aktivitet her. Cykling, svømning, triatlon og løb stiller store krav til din krop. Videnskabelige undersøgelser viser, at din udholdenhed forbedres drastisk hvis du indtager de rette mængder energi- og væske på de rigtige tidspunkter. Ønsker du at lære mere om det rette energi- og væskeindtag i forhold til udholdende sportsgrene, anbefaler vi, at du læser mere her. Søger du generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Smag: Citrus
  • Indeholder: 50 gram
  • Surhedsregulerende midler: citronsyre
  • Antioxidant: Dikaliumphat
  • Farvestof: Riboflavin og beta-caroten
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 55 gram Carbo Race Lemon til 500 ml. vand
  • Kan anvendes: Før og under

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Carbo Race Lemon er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Carbo Race Lemon er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne, bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter

Næringsindhold

Næringsdeklaration
  Pr. 100 gram
Energi 1641 kj/386kcal
Fedt (g) 0-1
Heraf mættede fedtsyrer (g) 0-1
Kulhydrater (g) 93
Heraf sukkerarter (g) 49
Kostfibre (g) 0-1
Protein (g) 0-1
Salt (g) 0,01

Ingredienser: 49% Maltodextrin, 45% Fruktose, Syre: Citronsyre, Surhedsregulerende Middel: Dikaliumphosphat, Aroma, Farvestoffer: Riboflavin & Beta-Caroten, Vegetabilsk Olie. Kan indeholde spor af Laktose, Gluten, Soja, Æg og Mælkeprotein.


Dosering
: Normalt tilsættes 50 gram Carbo Race Lemon til 500 ml. vand.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

 

EAN: 5701477923841

Ingen anmeldelser af dette produkt.