Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
3 anmeldelser
PurePower Carbo Race Elektrolyt med appelsinsmag er en energidrik specielt til dig, der træner/konkurrerer i varme omgivelser eller dyrker en sport, hvor du sveder meget. Cykling, løb, triatlon, roning og MTB er …
Læs mere
Vejl.: 343,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

PurePower Carbo Race Elektrolyt med appelsinsmag er en energidrik specielt til dig, der træner/konkurrerer i varme omgivelser eller dyrker en sport, hvor du sveder meget. Cykling, løb, triatlon, roning og MTB er typiske sportsgrene, hvor Carbo Race Elektrolyt kan være anvendeligt. Udover kulhydrater, som er benzinen til dine muskler, er der tilsat elektrolytter i denne energidrik. Elektrolytter er næringssalte og mineraler, der er nødvendige for at opretholde en naturlig væskebalance. Når du træner eller er i konkurrence, er det derfor ikke nok at indtage væske undervejs, hvis der ikke samtidig er elektrolytter blandet i dit indtag. PurePower Carbo Race Elektrolyt er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiproduktet bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal, bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
Ved at indtage PurePower Carbo Race Elektrolyt, sikrer du den optimale mængde kulhydrater og elektrolytter. Kulhydraterne tilfører næring til dine muskler, og når du samtidig kombinerer det med at indtage elektrolytter, hjælper det med at vedligeholde din væskebalance.

PurePower Carbo Race Elektrolyt kan med fordel bruges før og under træning eller konkurrence. Hvor meget energidrik du skal indtage, og hvor ofte du bør indtage det, afhænger af, hvilken sport du dyrker. MTB, BMX eller håndbold er eksplosive sportsgrene, og Pure Power Alert kan bruges både før og under  aktiviteten. Energidrikken skal kun indtages, hvis aktiviteten overstiger 45 min. Du kan læse meget mere om, hvordan energidrikken skal indtages her.

PurePower Carbo Race Elektrolyt kan også bruges til udholdende aktiviteter såsom cykling, svømning, triatlon og løb. Videnskabelige undersøgelser viser, at din evne til at være udholdende kan forbedres drastisk ved hjælp af korrekt energi- og væskeindtag. Hvis du ønsker at vide mere om det rette energi- og væskeindtag i forhold til udholdende sportsgrene, kan du læse meget mere her. Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indeholder: 3 Kg.
  • Smag: Appelsin
  • Energi: Maltodextrin, fruktose
  • Surhedsregulerende midler: citronsyre
  • Mineraler: natriumclorid,kaliumsalte af ortophosporsyre, magnesiumsalte af citronsyre.
  • Farvestof: beta caroten
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 60 gram pulver til 750 ml. vand
  • Kan anvendes: Før og under træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Carbo Race Elektrolyt er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter, herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). Pure Power fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Carbo Race Elektrolytter er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsindhold

Næringsdeklaration
  Pr. 100 gram
Energi 1598 kj/376kcal
Fedt (g) 0
Heraf mættede fedtsyrer (g) 0
Kulhydrater (g) 93
Heraf sukkerarter (g) 34
Kostfibre (g) 0
Protein (g) 0
Salt (g) 1,58
Magnesium (mg) 47 13%
Kalium (mg) 249 12%

Af referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400kj/2000kcal)

% af anbefalede daglig tilførsel for voksne samt børn fra 11 år og opefter.

Ingredienser: Maltodextrin, Fruktose, Mineraler (Natriumchlorid, Kaliumsalte af Ortophosphorsyre, Magnesiumsalte af Citronsyre), Aroma, Surhedsregulerende Middel (Citronsyre), Sødestof (Sucralose), Farvestof (Beta Caroten).

Dosering: 60 gram opløses i 750 ml. vand. En strøgen 50 ml. måleske indeholder ca. 25 gram Carbo Race Elektrolyt

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

14-09-2018
God smag, og fornuftig pris
25-05-2018
17-10-2015
super god handlet hurtig ankomm til bornholm virker fint