Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
5 kg energi og mineraler er med til at sikre dig en fremragende sportspræstation, hvor du ikke lige foreløbig løber tør for energidrik. Carbo Race er en elektrolyt energidrik fra danske PurePower, d…
Læs mere
Vejl.: 515,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

5 kg energi og mineraler er med til at sikre dig en fremragende sportspræstation, hvor du ikke lige foreløbig løber tør for energidrik. Carbo Race er en elektrolyt energidrik fra danske PurePower, der med sit høje niveau af kulhydrater, elektrolytter og mineraler tilfører energi til kroppen samt vedligeholder væskebalancen. Carbo Race Elektrolyt bidrager til at vedligeholde udholdenhedspræstationen under længerevarende udholdenhedstræning, og er perfekt til løbere, cykelryttere og triatleter, der dyrker motion under varme forhold i længere tid af gangen. Ydermere er denne energidrik fremstillet med en lækker smag af hyldeblomst, og findes også 1,5 kg og 3 kg.

Anvendelse
Carbo Race anvendes før og under træning, og er det ideelle produkt til dig, der løber, cykler, roer og svømmer i længere tid i et varmt klima og derved sveder meget. Med denne energidrik får kroppen ekstra energi, væskebalancen vedligeholdes og du kan vinke farvel til udmattelse og kramper, som påvirker din præstation. Pulveret blandes op med vand, hvor der går 60 gram til ca. 750 ml. Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Indhold: 5 kg
  • Smag: Hyldeblomst
  • Energi: Maltodextrin, fruktose
  • Surhedsregulerende midler: citronsyre
  • Mineraler: Natriumcitrat, kaliumsalte og magnesiumsalte af citronsyre.
  • Farvestof: Beta caroten
  • Hurtigt optageligt
  • Blandingsforhold: 60 gram pulver til 750 ml. vand
  • Kan anvendes: Før, under og efter træning/konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent, der indenfor sportsernæring ligger i toppen over anerkendte producenter. PurePower udvikler deres produkter i samarbejde med topatleter og leverer kvalitetsprodukter gang på gang til sportsudøvere. Fremstillingen foregår under streng kontrol og produkterne gennemgår en række tests før de sendes i produktion. Elektrolyt bliver fremstillet under streng kontrol af de danske myndigheder, hvor Carbon Race energidrikken er både gennemtestet og godkendt.

Carbo Race Hyldeblomst fås i 1,5 kg, 3 kg og 5 kg udgaver

Næringsindhold

  Pr. 100 gram
Energi 1557 kJ / 366 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 92 g
- heraf sukkerarter 62 g
Kostfibre 0 g
Protein 0 g
Salt 1,4 g
Magnesium 140 mg ∗37%
Kalium 750 mg

 

Dosering: 60 gram opløses i 750 ml vand. En strøgen 50 ml måleske indeholder ca. 40 gram Carbo Race Elektrolyt.

Opbevaring: Køligt (max. 25º), tørt og ikke i direkte sollys. Bør opbevares uden for børns rækkevidde.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

Ingen anmeldelser af dette produkt.