1 anmeldelser
Her får du en smart Xterra Nordic prøvepakke med en lang række lækre energiprodukter fra PurePowers sortiment. Med indholdet af denne pakke får du al den energi, du har brug for til et Xterreløb eller et triatlon. Pakken er o…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 259,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her får du en smart Xterra Nordic prøvepakke med en lang række lækre energiprodukter fra PurePowers sortiment. Med indholdet af denne pakke får du al den energi, du har brug for til et Xterreløb eller et triatlon. Pakken er også et glimrende valg for dig der gerne vil stifte bekendtskab med et bredt udvalg af PurePowers produkter og smage.

Anvendelse
Denne lækre smagspakke indeholder nogle af PurePowers bedste energi-produkter. Pakkens indhold er særligt sammensat, så det dækker energibehovet for en Xterra-atlet eller triatlet.

Specifikationer:

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus, Hydro er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). Pure Power fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Hydro er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring sikrer dig de bedste energiprodukter.

Bemærk
For yderligere information om opbevaring, dosering, ingredienser og næringsdeklaration henviser vi til informationen på de enkelte produkter, der kan findes ved at klikke på de respektive links ovenfor. 
Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477960037

29-08-2019
Endelig en gel, hvor jeg ikke får mavekramper. Og så smager de også godt. Ligeledes snack m havre/kakao-den er tip top som en sund trøffel