PurePower Energy Gels er hurtig og nem energi, som er anvendelig, når du har brug for et energipift. Disse gels er lette at have med, lette at åbne og ikke mindst lette at indtage. PurePower Gels er sammensat efte…
Læs mere
Vejl.: 255,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

PurePower Energy Gels er hurtig og nem energi, som er anvendelig, når du har brug for et energipift. Disse gels er lette at have med, lette at åbne og ikke mindst lette at indtage. PurePower Gels er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiprodukterne bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. 

Anvendelse
Disse PurePower Energy Gels indeholder hurtige og nemme optagelige kulhydrater, og med disse gels får du tilført ekstra energi, når du har behov for det. PurePower Energy Gels indtages som supplement til den energidrik, som du skal indtage for ikke at risikere problemer med væskebalancen. PurePower Energy Gels er nem at indtage, du åbner nemt pakningen ved at bide i flappen. Konsistensen er let og lind og med en dejlig smag. Gelen indtages efter behov, og afhænger af hvor hårdt din krop arbejder.

Specifikationer

  • Indeholder: 40 gram/40 ml pr. gel
  • Smag: Cola, vandmelon, citrus/te
  • Indhold: Maltodextrin, vand, fruktosesirup
  • Konserveringsmidler: Kaliumsorbat, natriumbenzoat
  • Hurtigt optageligt
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Før og under træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Energy Gel Cola er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og Energy Gel er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

For specifik næringsindhold pr. gel, klik her:

PurePower EnergyGel Cola

PurePower EnergyGel Citrus/te

Purepower EnergyGel Vandmelon

Dosering: Efter behov. Gelen synkes eventuelt med en mundfuld væske.

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: PPENERGYGEL

Ingen anmeldelser af dette produkt.