En Kildemoes City Koppla Light elcykel er udstyret med den nye Koppla teknologi. På en App i mobiltelefonen kan man indstille motorkraften efter behov og se batteristatus. Man kommer på systemet via Bluetooth, og der kræves i…
Læs mere
Lithium-ion batteri
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

En Kildemoes City Koppla Light elcykel er udstyret med den nye Koppla teknologi. På en App i mobiltelefonen kan man indstille motorkraften efter behov og se batteristatus. Man kommer på systemet via Bluetooth, og der kræves ikke et abonnement. Batteriet fungerer kun på netop din elcykel, så der er ingen formål med at stjæle det. 

Denne elcykel har 7 indvendige gear, fodbremse og en hydraulisk skivebremse. Stellet har lav indstigning og en behagelig kørestilling, som giver god kontrol og sikker kørsel i trafikken. Der er desuden dæk med beskyttelse mod punkteringer og en helt lukket kædekasse, som forlænger kædens levetid. Cyklen har to bagagebærere med AVS-system, så man hurtigt kan klikke en kurv eller taske på. I forgaflen er der styrlås, så cyklen ikke vælter, når den står på støtteben med tunge varer i kurven. Denne elcykel leveres fuldstændig samlet med godkendt lås og lygter.

Kildemoes City Koppla Light har en forhjulsmotor med 38 Nm og et batteri med 11.6 Ah/418 Wh, som rækker op til ca. 115 km ved optimale forhold*. Assistance og lys betjenes fra et tydeligt display, hvor du også kan aflæse hjælpeniveau, strømniveau, hastighed og triptæller. Man kan desuden vælge walk-assist, som yder assistance ved lav hastighed, når man trækker cyklen.

Specifikationer:

 • Stelmateriale: Aluminium 6061
 • Farver: Black
 • Gear: 7 Shimano Nexus (indvendige)
 • Bremser: Fodbremse og hydraulisk skivebremse
 • Lås: Godkendt AXA med nøgle
 • Lygter: Integrerede lygter
 • Dæk: 700x35 Spectra X3 Plus
 • Bagagebærer: Atran AVS foran og bagpå
 • Motor: Koppla Egoing frontmotor 250W, 38 Nm
 • Display: LCD
 • Hjælpeniveauer: 5
 • 11.6 Ah batteri: 418 Wh, rækkevidde ca. 45-115 km
 • Model år: 2021


*Cyklens rækkevidde på en opladning er afhængig af bl.a. temperatur, vind, terræn, cyklistens vægt, batteriets alder og antal opladninger, hvor hårdt der trædes i pedalerne og dæktrykket.

Ønsker du at høre om mulighederne for opgradering af batteriet på din elcykel, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være behjælpelige med dette.

Telefon: 39 40 31 31

info@cykelpartner.dk

Husk at have varenummeret klar, for hurtigt at få hjælp.

Tilgængelige varianter

47 cm, 51 cm, 55 cm


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

 1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
 2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

Vejledende størrelsesguide Kildemoes Dame

(cm)
Din højde Stel størrelse
148 - 162 47 cm
162 - 172 51 cm
172 - 182 55 cm

Når du bestiller en cykel på Cykelpartner.dk, så samles og klargøres den 100% i én af Design Cyklers butikker og sendes herefter direkte hjem til dig – 100% køreklar!

OBS: Eventuelt ekstraudstyr bestilt sammen med cyklen monteres ikke, med mindre andet er opgivet.

Cyklen leveres med fragtmand og du kan forvente en leveringstid på 2 - 7 hverdage.
Fragtmanden vil kontakte dig forud for levering, og aftale nærmere.

Service og garanti er gældende i samtlige Design Cykler butikkerne. Det er også her du kan få foretaget dit GRATIS serviceeftersyn, inden for de første 2 måneder.

Du vil finde garantibevis og et servicehæfte i den kasse cyklen bliver leveret i. Servicehæftet skal du desuden medbringe, når cyklen skal til sit første eftersyn.

Ingen anmeldelser af dette produkt.