Kildemoes Berlin Koppla Light er en smart elcykel med den nye Koppla teknologi. På en App i din mobiltelefon kan du se batteristatus og indstille elmotorens ydelse efter dit eget behov. Du kobler på systemet via Bluetooth, og…
Læs mere
Kildemoes Dame størrelsesguide
 • Kan afhentes i en af vores 12 butikker
  Du skal blot vælge Click&Collect i Checkout
 • Gratis levering & serviceeftersyn
 • Leveres 100% samlet og køreklar
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Kildemoes Berlin Koppla Light er en smart elcykel med den nye Koppla teknologi. På en App i din mobiltelefon kan du se batteristatus og indstille elmotorens ydelse efter dit eget behov. Du kobler på systemet via Bluetooth, og der kræves ikke et  abonnement. Batteriet fungerer kun på netop din elcykel, så det giver ingen mening for en tyv at stjæle det. 

Elmotoren er placeret i forhjulet og batteriet er integreret i bagagebæreren. Det har 418 Wh, som rækker op til ca. 115 km under optimale forhold*. Motorassistancen indstilles på et display på styret, hvor man desuden kan se assistance, strømniveau, hastighed og triptæller. Det er også her man tænder for lygterne og aktiverer walk-assist, som hjælper, når man går med cyklen. 

Kildemoes Berlin Koppla Light er udstyret med 7 gear, fodbremse og en hydraulisk skivebremse i forhjulet. Bagagebæreren har AVS-beslag, så man kan klikke en AVS-kurv eller taske på. Denne elcykel leveres 100% samlet med godkendt lås og lygter. Der er service og garanti i Design Cyklers butikker.

Specifikationer:

 • Stelmateriale: Aluminium 6061
 • Farve: Mat blå
 • Gear: 7 indvendige Shimano Nexus
 • Bremser: Fodbremse og hydraulisk skivebremse foran
 • Lås: AXA med nøgle
 • Lygter: Integrerede lygter for og bag
 • Dæk: 700x35 Spectra X3 Plus
 • Bagagebærer: Atran AVS aluminium
 • Motor: Koppla Egoing frontmotor 250W, 25 km/t
 • Moment: 38 Nm
 • Display: LCD
 • Assistance: 5 trin
 • Batteri: 11.6 Ah / 418 Wh, rækkevidde ca. 45-115 km

*Batteriets rækkevidde er afhængig af bl.a. den valgte assistance, temperatur, vind, terræn, din vægt, batteriets alder og din egen ydelse.

Tilgængelige varianter

51 cm, 55 cm


Vejledende størrelsesguide Kildemoes Dame

(cm)
Din højde Stel størrelse
148 - 162 47 cm
162 - 172 51 cm
172 - 182 55 cm

Når du bestiller en cykel på Cykelpartner.dk, går vi hurtigst muligt i gang med at samle og klargøre cyklen i én af vores Design Cykler butikker. Så snart cyklen er 100% køreklar, sender vi cyklen med fragtmand - direkte hjem til dig!

Levering af cyklen
Din nye cykel leveres med fragtmand og du kan forvente en leveringstid på 2-7 hverdage.
Fragtmanden kontakter dig forud for leveringen, for at aftale nærmere omkring leveringstidspunktet. Levering af cyklen vil ske i tidsrummet 8-16 på hverdage.
Du har også mulighed for selv at afhente din cykel i en Design Cykler butik nær dig.

Service og garanti
Din service og garanti er gældende i samtlige Design Cykler butikker. Når du har købt en ny cykel hos os, får du samtidig et GRATIS serviceeftersyn, som du kan benytte inden for 2 måneder (gældende fra leveringsdagen).

Sammen med cyklen modtager du et garantibevis og et servicehæfte. Servicehæftet skal du medbringe, når cyklen skal til sit første serviceeftersyn.

OBS: Eventuelt ekstraudstyr bestilt sammen med cyklen monteres desværre ikke, med mindre andet er opgivet.


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

 1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
 2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

Ønsker du at høre om mulighederne for opgradering af batteriet på din elcykel, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være behjælpelige med dette.
Telefon: 39 40 31 31
info@cykelpartner.dk
Husk at have varenummeret på cyklen klar, for hurtigt at få hjælp.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.