Giant Fastroad E+ EX Pro er en ideel elcykel til både pendling og fritidsbrug, og cyklen kombinerer praktisk funktionalitet med hurtig ydeevne. Med sit sporty og stilrene design er den blikfang på landevejen såvel som i byen.…
Læs mere
Giant ELCYKEL HERRE størrelsesguide
  • Kan afhentes i en af vores 12 butikker
    Du skal blot vælge Click&Collect i Checkout
  • Gratis levering & serviceeftersyn
  • Leveres 100% samlet og køreklar
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Giant Fastroad E+ EX Pro er en ideel elcykel til både pendling og fritidsbrug, og cyklen kombinerer praktisk funktionalitet med hurtig ydeevne. Med sit sporty og stilrene design er den blikfang på landevejen såvel som i byen. Cyklen er udstyret med et let og holdbart aluminiumsstel og en støddæmpende forgaffel, der sikrer en behagelig kørsel på ujævne overflader.

Hjulene på 27,5" er monteret med kraftige dæk, som gør cyklen hurtig og smidig på landevejen, og samtidig holdbare på stier og ujævne veje. Med 10 Shimano-gear og hydrauliske skivebremser er du garanteret en optimal og sikker kørsel, uanset terræn.

Giant Fastroad E+ EX Pro er udstyret med effektive lygter og et solidt støtteben, som gør den endnu mere praktisk og brugervenlig. Bagagebæreren er designet til at være kompatibel med MIK-kurve og tasker, som kan nemt og hurtigt klikkes på, hvilket gør det let at medbringe dine ejendele på cykelturen.

Cyklens kraftfulde centermotor fra Giant/Yamaha med 80 Nm er integreret i stellet, og batteriet på 500 Wh giver dig mulighed for at køre op til ca. 140 km under optimale forhold. Rækkevidden varierer dog efter terræn, valgt assistance, batteriets tilstand samt lokale forhold. Hvis du har behov for endnu længere rækkevidde, kan du tilkoble en EnergyPak Plus Extender med ekstra 250 Wh. Du kan vælge assistanceniveau og aflæse køredata og batteritilstand mm på et Ridecontrol Dash farvedisplay.

Giant Fastroad E+ EX Pro leveres 100% samlet til dig, hvilket betyder, at du kan tage den i brug med det samme. Alt i alt er denne elcykel et godt valg, hvis du søger en pålidelig, effektiv og stilfuld cykel til både daglig pendling og fritidsbrug.

Tilgængelige varianter

L


Vejledende størrelsesguide Giant ELCYKEL HERRE

(cm)
Din højde Stel størrelse
160 - 170 S
169 - 179 M
176 - 186 L
183 - 193 XL
190 - 200 XXL

Når du bestiller en cykel på Cykelpartner.dk, går vi hurtigst muligt i gang med at samle og klargøre cyklen i én af vores Design Cykler butikker. Så snart cyklen er 100% køreklar, sender vi cyklen med fragtmand - direkte hjem til dig!

Levering af cyklen
Din nye cykel leveres med fragtmand og du kan forvente en leveringstid på 2-7 hverdage.
Fragtmanden kontakter dig forud for leveringen, for at aftale nærmere omkring leveringstidspunktet. Levering af cyklen vil ske i tidsrummet 8-16 på hverdage.
Du har også mulighed for selv at afhente din cykel i en Design Cykler butik nær dig.

Service og garanti
Din service og garanti er gældende i samtlige Design Cykler butikker. Når du har købt en ny cykel hos os, får du samtidig et GRATIS serviceeftersyn, som du kan benytte inden for 2 måneder (gældende fra leveringsdagen).

Sammen med cyklen modtager du et garantibevis og et servicehæfte. Servicehæftet skal du medbringe, når cyklen skal til sit første serviceeftersyn.

OBS: Eventuelt ekstraudstyr bestilt sammen med cyklen monteres desværre ikke, med mindre andet er opgivet.


Bemærk: For at opretholde garantien på varer med genopladelige batterier af typen Lithium-ion, gælder følgende:

  1. Batteriet skal genoplades mindst én gang i måneden.
  2. Hvis batteriet ikke oplades i en periode på 3 måneder, går dette i ’sleep mode’ og kan medføre de-aktivering, uden mulighed for at genoplade igen. I disse tilfælde bortfalder garantien, da der således er tale om forkert anvendelse, og altså ikke tale om en fabrikationsfejl.

Ønsker du at høre om mulighederne for opgradering af batteriet på din elcykel, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være behjælpelige med dette.
Telefon: 39 40 31 31
info@cykelpartner.dk
Husk at have varenummeret på cyklen klar, for hurtigt at få hjælp.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.