Mirror er en fiks drikkerygsæk fra skotske Trespass, der giver dig al den væske du har behov for på dine vandreture og samtidig har plads til vigtig oppakning. Inde i rygsækken er der plads til et medf…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 299,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 05/11/2020 Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Mirror er en fiks drikkerygsæk fra skotske Trespass, der giver dig al den væske du har behov for på dine vandreture og samtidig har plads til vigtig oppakning. Inde i rygsækken er der plads til et medfølgende to-liters vandreservoir (også kaldet vandblære), der rummer nok væske til mange timers vandring eller cykling.

Anvendelse
Rygsækken er designet til vandreture, men kan også sagtens anvendes, når du f.eks. cykler. Foruden den medfølgende vandblære, kan rygsækken også rumme en stor mængde udstyr, ekstra tøj, forplejning og andet. Foran på rygsækken er der elastiske stropper hvori du kan fastmontere udstyr, tøj eller f.eks. en cykelhjelm, når det ikke er i brug. Stropperne er polstrede, så tasken er behagelig at bære.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Materiale 100% Polyester med PU belægning
  • Volumen: 15 liter
  • Størrelse: 47 cm x 24 cm x 15 cm
  • 2 liters vandreservoir
  • Hoftebælte

Kvalitetsniveau
Denne rygsæk er lavet af slidstærkt polyester med en PU-belægning. Der medfølger drikkereservoir, og der er kompressionsremme, så du bedre kan fordele og bære vægten i rygsækken.

Vedligeholdelse
Denne rygsæk kræver ingen særlig vedligeholdelse. Den kan tørres over med en fugtig klud efter behov eller vaskes forsigtigt i hånden. Vi fraråder brug af tumbling og centrifugering.

 

EAN: 5045274765458

Ingen anmeldelser af dette produkt.