Denne praktiske og minimalistiske ROGUE-rygsæk fra Camelbak er perfekt til de lange og varme ture, hvor du har brug for godt med væske, men også gerne vil have den vigtigste oppakning med. Rygsækken ha…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 479,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne praktiske og minimalistiske ROGUE-rygsæk fra Camelbak er perfekt til de lange og varme ture, hvor du har brug for godt med væske, men også gerne vil have den vigtigste oppakning med. Rygsækken har plads til det mest nødvendige udstyr til en lang og hård tur på mountainbiken, hvor vejret måske kræver lidt ekstra oppakning. 

Anvendelse
Med et vandreservoir på 2,5 liter har Rogue-rygsækken rigeligt med væske til de længere ture. Camelbaks Crux-reservoir er let at genopfylde, og du behøver ikke engang at fjerne hele reservoiret fra rygsækken under genopfyldningen. Drikkeslangens mundstykke har et on/off-håndtag, der forhindrer unødig lækage under kørsel. Rygsækken har to udvendige lommer, der er velegnede til f.eks. at opbevare dine værdigenstande i. Rogues rygstykke er produceret i et åndbart air-mesh-materiale, der gør rygsækken let, og samtidig giver den en komfortabel pasform. For at holde rygsækken på plads og give god stabilitet under kørsel, er rygsækken udstyret med et torsospænde.

Specifikationer

  • Farve: Rød/Sølv
  • Kapacitet: 5 liter heraf 2,5 liter vandreservior
  • Crux-reservoir: giver 20% mere vand per slurk - med et ergonomisk håndtag for en lettere genopfyldning
  • Åndbar mesh ved ryggen
  • Refleks detaljer for bedre synlighed
  • Antal udvendige lommer: 4
  • Stabilitetsbælte, som giver den bedste stabilitet under kørsel på bumpede spor. 
  • Torsolængde: 38-53 cm
  • Dimension: 40 x 22,5 x 16 cm
  • Vægt: 230 gram

Kvalitetsniveau
Camelbak er de førende indenfor deres branche af produktion af cykelrygsække med vandreservoir samt drikkeflakser, hvor kvaliteten altid er i top. Camelbak tilbyder evighedsgaranti på alle deres produkter, hvilket giver en tryghed af kvaliteten, når producenten selv tror på produktet.

Vedligeholdelse
Det eneste vedligeholdelse på en Camelbak er i princippet vandreservoiret, som skal renses en gang i mellem afhængigt af brugen og indholdet af væsken. Camelbak har selv udviklet rengørings -og plejemidler. Selve tasken kan vaskes med en haveslange eller tørres af med en fugtig klud, hvis den bliver beskidt.

EAN: 886798003184

Ingen anmeldelser af dette produkt.