Denne RACHET-rygsæk fra Camelbak er noget af det bedste udstyr på lange, varme og svedfyldte ture. Den er udstyret med Camelbak's Crux-vandreservoir og har en kapacitet på 3 liter, som giver dig væske …
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 549,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne RACHET-rygsæk fra Camelbak er noget af det bedste udstyr på lange, varme og svedfyldte ture. Den er udstyret med Camelbak's Crux-vandreservoir og har en kapacitet på 3 liter, som giver dig væske nok til at køre ture på mere end 3 timer. Reservoiret er nemt at genopfylde, og kan også genopfyldes uden at du skal have hele reservoiret op af rygsækken. Slangen til reservoiret har et on/off håndtag, som forhindrer lækage under kørsel. Rygsækkens samlede kapacitet lyder på 6 liter, hvilket giver dig mulighed for at have det mest nødvendige grej med. Rygsækken har ydermere en lynlåslomme, som opbevarer dine værdigenstande let tilgængeligt. Rygstykket er lavet af air-mesh materiale, hvilket giver rygsækken et godt fit, og også gør den letvægtig. Over brystet, og i taljen, sidder en justerbar strop med et spænde, som hjælper til med at holde rygsækken tæt på kroppen under kørsel.

Anvendelse
Anvendes til lange og varme ture. Med et vandreservoir på en 3 liters kapacitet er der vand nok til at kører i mere end 3 timer, uanset om du kører på grus eller trails. Rygsækken er en nem og god mulighed, når der skal indtage væske under cykelturen. Denne drikkerygsæk sørger nemlig for, at du kan holde fokus på vejen og koncentrere dig om din kørsel.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 300 gram
  • Reservoir: 3 L
  • Samlet kapacitet: 3+3 L
  • Torsomål: 43-53 cm
  • Taljemål: 66-116 cm
  • Lynlåslomme til værdigenstande
  • Refleksdetaljer
  • Hjelmkroge
  • Mål: 44x21x18 cm

Kvalitetsniveau
Camelbak er de førende indenfor deres branche af produktion af cykelrygsække med vandreservoir samt drikkeflakser, hvor kvaliteten altid er i top. Camelbak tilbyder evighedsgaranti på alle deres produkter, hvilket giver en tryghed af kvalitet når producenten selv tror på produktet.

Vedligeholdelse
Det eneste vedligeholdelse på en Camelbak er i princippet vandreservoiret, som skal renses en gang i mellem afhængig af brugen og indholdet af væsken. Camelbak har selv udviklet rengørings -og plejemidler. Selve tasken kan vaskes med en haveslange eller tørres af med en fugtig klud, hvis den bliver beskidt.

 

EAN: 886798016559

Ingen anmeldelser af dette produkt.