Mini M.U.L.E. giver dig den samme høje kvalitet, som du kender fra Camelbaks M.U.L.E.-serie. Alt er bare skaleret lidt ned i størrelse, så drikkerygsækken bedre kan bruges af juniorer og store b&osla…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 429,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Mini M.U.L.E. giver dig den samme høje kvalitet, som du kender fra Camelbaks M.U.L.E.-serie. Alt er bare skaleret lidt ned i størrelse, så drikkerygsækken bedre kan bruges af juniorer og store børn. Selvom rygsækken er blevet mindre, rummer den stadig de velkendte fordele. F.eks. har rygsækken et Crux-vandreservoir på 1,5 liter, der er placeret langt nede i tasken, så du får et lavt tyngdepunkt, hvilket giver god balance og stabilitet. Rygsækkens sugerør klikkes nemt fast på din skulderrem med en magnet, så det ikke flagrer rundt under kørsel. Rygsækkenn giver god udluftning til ryggen, så du ikke bliver overophedet under lange og varme ture. Som en ekstra bonus har Mini M.U.L.E. reflekser og en fløjte til nødstilfælde.

Anvendelse
Denne rygsæk fra Camelbak er specielt designet til de større børn og juniorer, der kører med på de lange ture. Mini M.U.L.E. gør det nemt og sikkert at holde væskebalancen ved lige, mens du kører. Nu skal du ikke bekymre dig om andet end din kørsel.

Specifikationer

  • Farve: Pink/Turkis-blå
  • Kapacitet: 3 liter heraf 1,5 liter vandreservior
  • Crux-reservoir: giver 20% mere vand per slurk - med et ergonomisk håndtag for en lettere genopfyldning
  • Åndbart mesh til ventilation til ryggen
  • Antal udvendige lommer: 3
  • Torsolængde: 30-40 cm
  • Dimension: 35,5 x 19 x 19,5 cm
  • Vægt: 210 gram

Kvalitetsniveau
Camelbak er de førende indenfor deres branche af produktion af cykelrygsække med vandreservoir samt drikkeflakser, hvor kvaliteten altid er i top. Camelbak tilbyder evighedsgaranti på alle deres produkter, hvilket giver en tryghed af kvalitet når producenten selv tror på produktet.

Vedligeholdelse
Det eneste vedligeholdelse på en Camelbak er i princippet vandreservoiret, som skal renses en gang i mellem afhængig af brugen og indholdet af væsken. Camelbak har selv udviklet rengørings -og plejemidler. Selve tasken kan vaskes med en haveslange eller tørres af med en fugtig klud, hvis den bliver beskidt.

EAN: 886798003061

Ingen anmeldelser af dette produkt.