Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med sin 1,5 liters vandbeholder og udvendige lommer med plads til værktøj og energibarer mm. er Camelbaks Chase cykelrygsæk et fantastisk alsidigt alternativ til den traditionelle cykelrygsæk. Chase e…
Læs mere
Vejl.: 799,00
DKK 599,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med sin 1,5 liters vandbeholder og udvendige lommer med plads til værktøj og energibarer mm. er Camelbaks Chase cykelrygsæk et fantastisk alsidigt alternativ til den traditionelle cykelrygsæk. Chase er nærmest mere vest end rygsæk, så du har optimal bevægelsesfrihed og minimal vægt. 

Anvendelse
Kamelbaks Chase er utrolig alsidig. Du kan bruge den til multisport og en lang række fritidsaktiviteter. Med Chase har du altid væske ved hånden og hurtig adgang til f.eks. energi-snacks og værktøj. Rygsækken vejer blot 330 gram, så det er let at have den med på farten.

Specifikationer

  • Farve: Oliven/Lime
  • Kapacitet: 4 liter heraf 1,5 liter vandreservior
  • Crux-reservoir: giver 20% mere vand per slurk - med et ergonomisk håndtag for en lettere genopfyldning
  • Magnetic Tube Trap™ 
  • 3D åndbar mesh
  • Udvendige lommer
  • Passer til bryst mål: 71-116 cm
  • Vægt: 330 gram

Kvalitetsniveau
Camelbak er førende indenfor produktion af cykelrygsække med vandreservoir samt drikkeflasker. Kvaliteten af firmaets produkter er altid i top. Camelbak tilbyder evighedsgaranti på alle deres produkter - et godt tegn på hvor sikre firmaet er på de kvalitetsvarer de producerer.

Vedligeholdelse
Vesten kræver ikke meget vedligeholdelse. Vandreservoiret skal dog renses en gang imellem alt afhængig af, hvor ofte rygsækken bruges og hvad der har været i reservoiret. Camelbak har selv fremstillet rengørings- og plejemidler til deres produkter. Selve tasken kan rengøres med en haveslange eller en fugtig klud, hvis den skulle blive beskidt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.