Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette er en af Camelbak's bestsellers. M.U.L.E.® har et smalt deisgn, som gør den er let og manøvredygtig, selvom den er fyldt til en hel dag på mountainbiken. Denne nye udgave af M.U.L.E.® er…
Læs mere
Vejl.: 999,00
DKK 799,00
Ikke på lager
Forventet: 15/11/2019 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Dette er en af Camelbak's bestsellers. M.U.L.E.® har et smalt deisgn, som gør den er let og manøvredygtig, selvom den er fyldt til en hel dag på mountainbiken. Denne nye udgave af M.U.L.E.® er bygget op om det helt nye Crux-reservoir, som er lettere at genopfylde, og giver mere vand ved hver slurk end tidligere. 

Anvendelse
Cykelrygsækken fra Camelbak er tiltænkt mountainbikeren, der kører de længere ture, hvor der kræves god plads til både vand og god plads til energibarer, værktøj, reservedele og slanger. I årenes løb har Camelbak også udviklet designet, så der er en god ventilation til ryggen under træning. Ydermere har rygsækken hjelmkroge, og smarte rum til opbevaring af værktøj, nøgler og elektronik.  M.U.L.E.®-rygsækken har en 'magnetic tube trap', som klikker sugerøret let på plads, så rytteren kan drikke, uden at skulle fjerne øjnene fra sporet. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Kapacitet: 9 liter + 3 liter vandreservior.
  • Crux-reservoir: giver 20% mere vand per slurk - med et ergonomisk håndtag for en lettere genopfyldning
  • Magnetic Tube Trap™ 
  • Luftkanaler til ventilation til ryggen.
  • Udvendige hjelmkroge 
  • Stabilitetsbælte, som giver den bedste stabilitet under kørsel på bumpede spor. 
  • Torsolængde: 43-53 cm

Kvalitetsniveau
Camelbak er førende indenfor produktion af cykelrygsække med vandreservoir samt drikkeflasker, hvor kvaliteten altid er i top. Camelbak tilbyder evighedsgaranti på alle deres produkter, hvilket giver forbrugeren kvalitetstryghed, når producenten selv tror på produktet.

Vedligeholdelse
Rygsækken kræver ikke meget vedligeholdelse, men vandreservoiret skal dog renses en gang imellem alt afhængig af, hvor ofte rygsækken bruges og hvad der har været i reservoiret. Camelbak har selv fremstillet rengørings- og plejemidler til deres produkter. Selve tasken kan rengøres med en haveslange eller en fugtig klud, hvis den skulle blive beskidt.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.