Her gives der en stor version af den letteste drikkedunk på markedet overhovedet således, at det bliver nemt at styre sit væskeindtag. Den lette vægt er kombineret med et flot design, hvor materialet e…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 65,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Her gives der en stor version af den letteste drikkedunk på markedet overhovedet således, at det bliver nemt at styre sit væskeindtag. Den lette vægt er kombineret med et flot design, hvor materialet er 100% biologisk nedbrydeligt. Dette sørger for, at væsken forbliver frisk og lækker i smagen ved indtagelse, hvilket også gøres nemmere med selve skruelåget. Det tætsluttende skruelåg giver en nemmere rengøring og vedligeholdelse af flasken, mens også væskeindtagelsen bliver nemmere. Dette skyldes den smarte tud på drikkedunken, hvilket kan hjælpe med en hurtig anvendelse.

Anvendelse
Muc-Off Elite Fly drikkedunken giver optimale forudsætninger for en optimal en hurtig og funktionel væskeindtagelse. Dette skyldes smarte specifikationer, der kan tilbyde en lækker og frisk drink. Drikkedunken passer kompatibelt sammen med flaskeholder der har en diameter på 74 mm.

Specifikationer

  • Farve: sort m. pink logo
  • Muc-Off Elite Fly 750 ml
  • Diameter: 74 mm
  • Fremstillet af materiale der giver optimal hygiejne
  • Fødevaregodkendt polyethylen
  • Drikkeventil med 3 funktioner som sikrer en tæt tilslutning
  • Ventil af ergonomisk multimaterial således, at ventilen føles behagelig mod munden og giver øget væskestrøm
  • BPA fri (Bisphenol A)
  • 100% biologisk nedbrydeligt materiale

Kvalitetsniveau
Muc-Off leverer altid det bedste produkt til prisen, hvor kvalitetsniveauet er enormt højt. Det er derfor ingen overraskelse at talrige amatører og professionelle benytter sig af produkterne, hvor komfort og funktionalitet bliver kombineret i et. Kunden kan derfor altid være tryg ved et køb af produkter fra Muc-Off.

Vedligeholdelse
Drikkedunken her kræver ingen større vedligeholdelse, men kan nemt puttes i opvaskemaskinen.

EAN: 5037835421002

Ingen anmeldelser af dette produkt.