Med Drinking Bottle 9015 har GripGrab skabt en rummelig 800ml drikkeflaske, der har plads til godt med væske til dine lange cykelture. Der er nem adgang til indholdet, idet flasken åbnes med en biddeventil, hvoref…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 55,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med Drinking Bottle 9015 har GripGrab skabt en rummelig 800ml drikkeflaske, der har plads til godt med væske til dine lange cykelture. Der er nem adgang til indholdet, idet flasken åbnes med en biddeventil, hvorefter du med et klem kan presse væsken ud. Under skruelåget er der en stor åbning, der gør det nemt at blande sportsdrikke direkte i flasken.

Anvendelse
Denne Drinking Bottle 9015 fra GripGrab passer perfekt i en flaskeholder på din cykel. Den er nem at betjene, idet tuden har biddeventil, så du let åbner drikkedunken med brug af en hånd. Flasken er blød, så du kan klemme væsken ud, og det store hul, gør det nemt at fylde den op.

Specifikationer

  • Bionedbrydelig plastik
  • BPA-fri
  • Overensstemmelse med EU-fødevaresikkerhed
  • Fremstillet i Europa
  • Polyethylen 73%, Polypropylen 22%, Gummi 5%

Kvalitetsniveau
GripGrab leverer her en glimrende drikkedunk lavet af bionedbrydeligt plastik, der er fuldkommen BPA-frit. Flasken lever op til alle krav om fødevaresikkerhed i EU.

Vedligeholdelse
Du kan vaske denne drikkedunk i opvaskemaskinen. Husk naturligvis altid at tage låget af og have biddeventilen åben, når du vasker den.

EAN: 5708486009382

Ingen anmeldelser af dette produkt.