Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Drinking Bottle 9015 er en glimrnede drikkeflaske fra GripGrab til dig der har brug for en god portion væske på cykelturen. Flasken kan nemlig rumme hele 800ml væske. Den har biddeventil og skruelåg, s…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 55,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Drinking Bottle 9015 er en glimrnede drikkeflaske fra GripGrab til dig der har brug for en god portion væske på cykelturen. Flasken kan nemlig rumme hele 800ml væske. Den har biddeventil og skruelåg, samt en stor åbning, der gør det nemt at blande sportsdrikke direkte i flasken.

Anvendelse
Denne Drinking Bottle 9015 fra GripGrab passer perfekt i en flaskeholder på din cykel. Den er nem at betjene, idet tuden har biddeventil, så du let åbner drikkedunken med brug af en hånd. Flasken er blød, så du kan klemme væsken ud, og det store hul, gør det nemt at fylde den op.

Specifikationer

  • Bionedbrydelig plastik
  • BPA-fri
  • Overensstemmelse med EU-fødevaresikkerhed
  • Fremstillet i Europa
  • Polyethylen 73%, Polypropylen 22%, Gummi 5%

Kvalitetsniveau
GripGrab leverer her en glimrende drikkedunk lavet af bionedbrydeligt plastik, der er fuldkommen BPA-frit. Flasken lever op til alle krav om fødevaresikkerhed i EU.

Vedligeholdelse
Du kan vaske denne drikkedunk i opvaskemaskinen. Husk naturligvis altid at tage låget af og have biddeventilen åben, når du vasker den.

Ingen anmeldelser af dette produkt.