Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne klare drikkedunk fra GripGrab på 800 ml. er populær iblandt cykelryttere på alle niveauer. Den en udstyret med en stor åbning, som gør den let at rengøre. Mundstykket er lavet at …
Læs mere
Vejl.: 40,00
DKK 35,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne klare drikkedunk fra GripGrab på 800 ml. er populær iblandt cykelryttere på alle niveauer. Den en udstyret med en stor åbning, som gør den let at rengøre. Mundstykket er lavet at blød gummi, og sikrer derfor super drikkekomfort og er 100% drypfrit.

Anvendelse
GripGrab-drikkedunken er tiltænkt indeholdende kolde væsker; vand, sodavand eller lemonade. Det anbefales ikke at fylde den med mælk eller væsker indeholdende olie. Drikkedunken er ej heller beregnet til varme drikke eller til at opbevare den kolde væske i, i mere end 12 timer.

Specifikationer

  • Farve: Klar
  • 800 ml
  • 100% BPA-fri
  • 73% Polyethylen, 22% Polypropylen, 5% Gummi

Kvalitetsniveau
GripGrab er en dansk producent, hvor du er sikret, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitetsniveauet. Du er derfor som forbruger sikker på brugen af gode og slidstærke materialer i alle GripGrab's produkter. De bliver gennemtestet inden produktionen, så de kan leve op til deres høje standarder. 

Vedligeholdelse
Flasken, plus mundstykket, skal vaskes i neutralt opvaskemiddel.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.