Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Når du har brug for at holde dine drikkevarer enten kolde eller varme på turen, er denne Elite Iceberg drikkedunk det helt rigtige valg. Den termiske drikkeflaske holder væsken kold i op til to timer, hvilke…
Læs mere
Tilbudet udløber 12-04-2020
Vejl.: 100,00 Før 99,00
DKK 89,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Når du har brug for at holde dine drikkevarer enten kolde eller varme på turen, er denne Elite Iceberg drikkedunk det helt rigtige valg. Den termiske drikkeflaske holder væsken kold i op til to timer, hvilket er væsentligt længere end traditionelle drikkeflasker. Det kan lade sig gøre takket være flaskens dobbeltvægsstruktur. Drikkeflaskens antibakterielle materiale er med til at holde dine drikkevarer friske og bevare deres smag. Det tætsiddende skruelåg på drikkedunken letter rengøringen, og dunkens "bide"-tud i et blødt gummimateriale med push-pull-ventil gør det let at drikke af flasken. Du skal blot trække tuden ud med tænderne. For at beskytte tuden mod stænk af mudder og andet snavs, er flasken udstyret med et beskyttelseslåg, der let fjernes inden brug.

Anvendelse
Drikkeflasken passer til flaskeholdere, som er designet til at holde runde flasker med en diameter på 74mm - hvilket er den mest udbredte type. Drikkeflasken kan vaskes i opvaskemaskinen efter brug, så den forbliver frisk og ny.

Specifikationer

  • Farve: Klar med grå grafik
  • Elite Iceberg drikkeflaske 650 ml
  • Diameter 74mm
  • Fremstillet med isotermisk dobbeltvægsstruktur
  • Fødevare godkendt polyethylen
  • Drikkeventil med push-pull funktion som sikrer en tæt tilslutning
  • Drikkeventilen er i blødt gummi som føles behagelig mod munden og giver en nem åbning
  • BPA fri (Bisphenol A)

Kvalitetsniveau
Du får en flaske, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken materialevalget eller fremstillingsprocessen. Flasken tåler opvaskemaskine, og dermed kan du hurtigt vaske den ren og fjerne dårlige lugte.

Vedligeholdelse
Denne flaske kan efter brug sagtens rengøres i opvaskemaskinen.

 

EAN: 8020775027479

Ingen anmeldelser af dette produkt.