Denne søde drikkedunk med Hello Kitty er perfekt til den søde pige. Med denne drikkedunk er du sikker på at dit barn får væske nok. Barnet kan tage flasken med på cyklen, når barnet skal over til vennerne eller i børnehave. F…
Læs mere
Vejl.: 59,00
DKK 39,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne søde drikkedunk med Hello Kitty er perfekt til den søde pige. Med denne drikkedunk er du sikker på at dit barn får væske nok. Barnet kan tage flasken med på cyklen, når barnet skal over til vennerne eller i børnehave. Flasken kan også anvendes uden flaskeholderen. Flasken kan indeholde 300 ml. væske og den matcher med vores ringklokke og cykeltaske med Hello Kitty.

Anvendelse
Hello Kitty drikkedunken og flaskeholderen sørger for, at dit barn altid har væske ved hånden, om det er når barnet cykler over til vennerne, eller når barnet er på tur med børnehaven. Flasken kan sagtens anvendes uden flaskeholderen.

Specifikationer

  • Farve: Lyserød med Hello Kitty
  • Indhold: 300 ml.
  • Hvid flaskeholder
  • Hætte
  • Inkl. strip og skruer

Montering
Flaskeholderen skal monteres på barnets cykel ved hjælp af enten den medfølgende strip eller skruer.

Kvalitetsniveau
Med denne drikkedunk er du sikret, at dit barn får det væske, som barnet har behov for. Drikkeflasken kan nemlig tages med på cyklen, når barnet cykler over til vennerne, eller når barnet tager på tur med børnehaven.

Vedligeholdelse
Når flasken ikke skal bruges længere, skal du huske, at hælde resten af væsken ud med det samme, så flasken ikke kommer til at lugte. Inden brug anbefaler vi, at flasken skyldes med kogende vand.

EAN: 3662553000486

Ingen anmeldelser af dette produkt.