Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du både flaskeholder samt drikkeflaske i ét. Drikkedunken er lavet i et flot design, hvor den med sin massefylde på 550 ml, nemt kan indeholde din favoritdrink til cykelturen. Drikkedunken er …
Læs mere
Vejl.: 529,00
DKK 479,00
Ikke på lager
Forventet: 18/12/2019 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du både flaskeholder samt drikkeflaske i ét. Drikkedunken er lavet i et flot design, hvor den med sin massefylde på 550 ml, nemt kan indeholde din favoritdrink til cykelturen. Drikkedunken er også med en let anvendelig tud, der hurtigt kan være med til at slukke din tørst. Flaskeholderen er lavet i det robuste carbon fiber, så den har en lang holdbarhed, og kan klare både slag og stød. Flaskeholderen er desuden meget alsidig, da den kan være kompatibel med de fleste runde flaskeformer.

Anvendelse
Dette sæt sætter hurtigt orden i den tørst og komfort på cykelturen. Sættet passer på de fleste cykler, hvor der er en bolthulafstand på omkring 60-70 mm. Herefter skal man blot skrue bolt i, og man er klar til en berigende cykeltur, hvor der hurtigt er adgang til forfriskende vand.

Specifikationer

  • Campagnolo flaskeholder i Carbon fiber med 550ml flaske
  • Modelnummer: BC12-SRC
  • Bolthulsafstand: 60 - 70 mm.
  • Passer til alle kendte runde flaskeformer udviklet til cykler med 74 mm i diameter
  • Letvægts model som kun vejer 25 gr. (+/- 10% )
  • Farve: Karbon sort og grå/sort flaske

Kvalitetsniveau
Campagnolo har brugere over hele verden, og dette er ikke et tilfælde. Dette skyldes deres store fokus på komfort, funktionalitet og innovation, der har bragt dem en solid plads på den internationale scene. Mærker er flere gange blevet dømt til at være en af de mest prominente mærker i verden, hvilket i den grad også smitter af på produkterne.

Vedligeholdelse
Der kræves ikke megen vedligeholdelse til dette sæt. Flasken kan nemt komme i vaskemaskinen, hvor den hurtigt kan komme til brug igen. Flaskeholderen kan tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.