PROs Vibe Carbon cykelstyr, er som navnet antyder, lavet i et ultra let UD Carbon-materiale. Det holder vægten nede på et minimum med giver stadig et robust, holdbart og stift styr. Cykelstyret har integreret kabelføring til …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

PROs Vibe Carbon cykelstyr, er som navnet antyder, lavet i et ultra let UD Carbon-materiale. Det holder vægten nede på et minimum med giver stadig et robust, holdbart og stift styr. Cykelstyret har integreret kabelføring til både bremse- og gearskiftekabler, og er desuden forberedt til Shimano Di2. Dette racerstyr er desuden designet med anatomisk bukning, der er den mest anvendte styrform.

Anvendelse
Dette Vibe Carbon Anatomic-styr fra PRO er særligt udviklet til racercykling og landevejscykling. Styret er udformet i et såkaldt anatomisk design, der er særligt velegnet til landevejscykling. Du kan få denne model i tre forskellige bredder: 40 cm, 42 cm og 44 cm. På midten af styret ved frempinden er diameteren 31,8 mm.

Specifikationer

  • PRO Vibe Carbon Anatomic
  • Farve: Sort
  • Bredde: Vælg mellem 40, 42 og 44 cm (måles midt/midt)
  • Materiale: UD Carbon
  • Vægt: Fra 220 gram
  • Diameter ved frempind: 31,8 mm
  • Anatomisk design

Montering
Monteringen af styret af yderst simpel, og du skal udelukkende anvende værktøj, når du åbner frempinden, samt når du afmonterer eventuelle gear- og bremsegreb.

Kvalitetsniveau
Med dette Vibe Carbon styr har PRO formået at udvikle et racerstyr, som er meget let og har en ekstra stivhed og stabilitet. PRO har fremstillet styret i type UD Carbon, hvilket har været med til at sikre lethed samt stivhed.

 

Tilgængelige varianter

40 cm, 42 cm, 44 cm

Ingen anmeldelser af dette produkt.