En dufflebag kan være yderst essentiel på en rejse, hvor der kræves holdbare specifikationer til en tryg og sikker opbevaring af sine ting og sager. Denne rejsetaske er lavet med et robust og vandtæt materiale for at kunne le…
Læs mere
Vejl.: 1329,00
DKK 1.329,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

En dufflebag kan være yderst essentiel på en rejse, hvor der kræves holdbare specifikationer til en tryg og sikker opbevaring af sine ting og sager. Denne rejsetaske er lavet med et robust og vandtæt materiale for at kunne leve op til disse krav, hvor vejret bare kan komme an. Denne dufflebag er også blevet lavet med en komfort, hvilket kan ses ved smarte og praktiske lynlåse og lommer på tasken. Denne komfort bliver også ført videre til slulderstropper og sløjfeanlæg, der kan føre dette helt ud i livet.

Anvendelse
Denne dufflebag viser fremragende tendenser som en taske, der kan holde oppakningen trygt og sikkert igennem hele turen og rejsen. Rejsetasken er yderst anvendelig i forskellige sammenhænge, hvor skulderstropper og et sløjfeanlæg giver en stor alsidighed.

Specifikationer

  • 2 indvendige lommer med lynlåse
  • 1 udvendige lomme med lynlås
  • Indhold: 85 liter
  • Med skulderstropper, så den kan bæres som en rygsæk
  • 5 års garanti
  • Nem at rengøre
  • Sløjfeanlæg for montering af yderligere udstyr
  • Vandtæt: IP67

Kvalitetsniveau
Ortlieb sørger for en kvalitet af sublim karakter med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet bliver givet igennem hoveddøren. Solide materialer og innovative teknologier er med til at definere disse produkter, der kan leve op til højt niveau af kvalitet til bekæmpelsen af naturens hårde strabadser og krav. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der er internationalt anerkendt af både amatører og professionelle.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at man blot tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4013051022903

Ingen anmeldelser af dette produkt.