Denne smarte og flotte rejsetaske gør det nemt og rummeligt at skulle transportere sine ting og sager med sin store størrelse på 110 liter og solide specifikationer. Rejsetasken holder oppakningen tør og godt igennem ethvert …
Læs mere
DKK 1.399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne smarte og flotte rejsetaske gør det nemt og rummeligt at skulle transportere sine ting og sager med sin store størrelse på 110 liter og solide specifikationer. Rejsetasken holder oppakningen tør og godt igennem ethvert slags klima med sit vandtættet materiale med en tæthed på IP67. Derudover ses komforten også solid med praktiske lommer og lynlåse, der kan gøre øvelsen med pakke sammen mere optimal. Komforten slutter desuden ikke der, da denne dufflebag også er udviklet med skulderstropper og et sløjfeanlæg hvor andet materiale også kan påmonteres.

Anvendelse
Orlieb har gjort transporten og opbavering nemmere med denne stilrene dufflebag, hvor alle problemer og mangler er blevet gjort til skamme. Rejsetasken kan benyttes i mange forskellige sammenhænge, hvor skulderstropper og et sløjfeanlæg kan gøre hele oplevelsen meget nemmere.

Specifikationer

  • 2 indvendige lommer med lynlåse
  • 1 udvendige lomme med lynlås
  • Indhold: 110 liter
  • Med skulderstropper, så den kan bæres som en rygsæk
  • 5 års garanti
  • Nem at rengøre
  • Sløjfeanlæg for montering af yderligere udstyr
  • Vandtæt: IP67

Kvalitetsniveau
Ortlieb er i mange år blevet set som et kvalitetssymbol, hvor komfort og funktionalitet bliver givet i hænderne på brugeren. Denne store kvalitet kommer af firmaets store passion for robuste materialer og nytænkende teknologier, der kan holde trit med alverdens klima og strabadser. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et internationale anerkendt firma, hvor både amatører og professionelle har benyttet sig af produkterne.

Vedligeholdelse
Her kan man blot vælge at tørre den over med en fugtig klud, når man ser den beskidt og snavset.

EAN: 4013051024655

Ingen anmeldelser af dette produkt.