85 liter kan være en størrelse, hvor der er mere end rigelig plads til dine ting på turen og rejsen. Denne dufflebag giver de solide og robuste tendenser der skal til for, at man kan være tryg og sikker ved sin opbevaring og …
Læs mere
DKK 1.329,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

85 liter kan være en størrelse, hvor der er mere end rigelig plads til dine ting på turen og rejsen. Denne dufflebag giver de solide og robuste tendenser der skal til for, at man kan være tryg og sikker ved sin opbevaring og transport af sine ting og sager. Rejsetasken er lavet med solide tendenser, hvilket ses i det vandtætte materiale af IP67, hvor nemt man trygt kan bære rejsetasken igennem det værste slags vejr. Denne dufflebag giver også en stor komfort med sine specifikationer, hvor smarte lynlåse og lommer kan tilbyde en praktisk opdeling af sine ting i tasken. Komforten bliver desuden rundet af med skulderstropper og et sløjfeanlæg for større alsidighed.

Anvendelse
Denne Dufflebag fra Ortlieb viser vigtige tendenser, hvor robuste og praktiske materialer bliver benyttet til en tryg og sikker opbevaring og transport af sine ting og sager. Rejsetasken er yderst anvendelig i flere forskellige henseender, hvor skulderstropper og et sløjfeanlæg kan hjælpe på en stor komfort under brugen.

Specifikationer

  • 2 indvendige lommer med lynlåse
  • 1 udvendige lomme med lynlås
  • Indhold: 85 liter
  • Med skulderstropper, så den kan bæres som en rygsæk
  • 5 års garanti
  • Nem at rengøre
  • Sløjfeanlæg for montering af yderligere udstyr
  • Vandtæt: IP67

Kvalitetsniveau
Ortlieb viser sig som et vigtigt mærke med sine produkter, hvor der er blevet inkorporeret komfort og funktionalitet på bedste vis. Dette er blevet til en ting igennem deres store passion for solide materialer og innovative teknologier, der derved kan hamle op med det omskiftelige klima. Dette har givet dem en flot plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle har benyttet sig af produkterne.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelsen af denne rejsetaske kan blot foregå ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4013051022989

Ingen anmeldelser af dette produkt.