Denne rejsetaske viser sig yderst funktionelt med sit indhold på 60 liter, hvor de solide specifikationer kan gøre den svære transport og opbevaring sine ting og sager nemt. Rejsetasken holder niveauet oppe med et slidstærkt …
Læs mere
Vejl.: 1249,00
DKK 999,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne rejsetaske viser sig yderst funktionelt med sit indhold på 60 liter, hvor de solide specifikationer kan gøre den svære transport og opbevaring sine ting og sager nemt. Rejsetasken holder niveauet oppe med et slidstærkt og vandtæt materiale i et forhold på IP67. Derved kan vejret ikke komme til at genere eller beskadige dine ting i tasken. Komforten er også tydelig i denne dufflebag, da smarte lynlåse og lommer giver gode muligheder for en ordentlig opbevaring. Desuden kan man også se denne komfort ved skulderstropper og et sløjfeanlæg, der gør det lettere at skulle påmontere andet materiale på denne dufflebag.

Anvendelse
Ortlieb viser gode specifikationer med denne Dufflebag, hvor solide tendenser bliver vist til at gøre transport og opbevaring af sine ting og sager. Rejsetasken kan benyttes til mange forskellige formål, hvor specifikationerne kommer til fulde. Et håndtag og skulderstropper kan også gøre transporten nem efter behov, mens et sløjfeanlæg muliggør en påmontering af andet på tasken.

Specifikationer

  • 2 indvendige lommer med lynlåse
  • 1 udvendige lomme med lynlås
  • Indhold: 60 liter
  • Med skulderstropper, så den kan bæres som en rygsæk
  • 5 års garanti
  • Nem at rengøre
  • Sløjfeanlæg for montering af yderligere udstyr
  • Vandtæt: IP67

Kvalitetsniveau
Ortlieb har holdt et højt niveau i mange år, hvor komfort og funktionalitet er blevet givet i hænderne på brugeren. Dette er sket ved brug af robuste materialer og innovative teknologier, der kan holde trit med ethvert slags klima. Denne årelang produktion har givet dem en imponerende plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle har benyttet sig af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Ortlieb.

Vedligeholdelse
Kunden kan blot vælge at tørre denne dufflebag over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4013051024648

Ingen anmeldelser af dette produkt.