110 liter giver masser af plads til, at kunne opbevare og transportere alle de nødvendige ting på rejsen i denne smarte duffelbag, der er blevet lavet i et stilrent design. Rejsetasken er designet med et holdbart og slidstærk…
Læs mere
DKK 1.399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

110 liter giver masser af plads til, at kunne opbevare og transportere alle de nødvendige ting på rejsen i denne smarte duffelbag, der er blevet lavet i et stilrent design. Rejsetasken er designet med et holdbart og slidstærkt materiale, der også er vandtæt med en faktor på IP67. Rejsetasken kan tilbyde en stor komfort med funktionelle og smarte lommer og lynlåse, hvor der nemt kan holdes orden i oppakningen. Komforten bliver desuden rundet af med skulderstropper og et sløjfeanlæg, hvor andet udstyr nemt kan påmonteres.

Anvendelse
Denne Dufflebag fra Ortlieb holder problemerne væk fra rejsen, hvor den trygt og sikkert kan opbevare dine ting og sager igennem ethvert klima. Rejsetasken er gjort nem at bruge med skulderstropper og et sløjfeanlæg, hvor andet udstyr desuden også kan påmonteres. Dermed kan tasken også benyttes til mange forskellige formål.

Specifikationer

  • 2 indvendige lommer med lynlåse
  • 1 udvendige lomme med lynlås
  • Indhold: 110 liter
  • Med skulderstropper, så den kan bæres som en rygsæk
  • 5 års garanti
  • Nem at rengøre
  • Sløjfeanlæg for montering af yderligere udstyr
  • Vandtæt: IP67

Kvalitetsniveau
Ortlieb gør kvalitet til en ting for alle mand med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet bliver leveret i den højeste kvalitet, lige i øjenhøjde. Dette kommer af deres egen store passion for optimalt udstyr, hvilket også ses ved brug af robuste og solide materialer og innovative teknologier. Dette har også givet dem en vis plads på det internationale marked, hvor den selv den enkelte kunde kan føle sig tilfredsstillet.

Vedligeholdelse
Denne dufflebag kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4013051024679

Ingen anmeldelser af dette produkt.