En rejsetaske med det hele kan her tilbydes fra Ortlieb, hvor der tænkt på det at skulle opbevare og transportere sine ting og sager i alt slags vejr. Rejsetasken er lavet i et slidstærkt og vandtæt materiale, der lader dig b…
Læs mere
DKK 1.115,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

En rejsetaske med det hele kan her tilbydes fra Ortlieb, hvor der tænkt på det at skulle opbevare og transportere sine ting og sager i alt slags vejr. Rejsetasken er lavet i et slidstærkt og vandtæt materiale, der lader dig bære tasken i ethvert slags klima, mens smarte lynlåse og lommer giver en bedre fordelingen af din oppakning. Komforten er desuden stor på denne kompakte rygsæk, hvor skulderstropper og et sløjfeanlæg til større opbakning.

Anvendelse
Denne Dufflebag fra Ortlieb gør det nemt at skulle transportere og opbevare sine ting og sager således, at den største komfort kan gives til brugeren. Rejsetasken er lavet med skuldrestropper og håndtag, så den nemt kan transporteres efter behov. Et sløjfeanlæg er desuden blevet tilføjet, så man også nemt kan påmontere andet udstyr.

Specifikationer

  • 2 indvendige lommer med lynlåse
  • 1 udvendige lomme med lynlås
  • Indhold: 40 liter
  • Med skulderstropper, så den kan bæres som en rygsæk
  • 5 års garanti
  • Nem at rengøre
  • Sløjfeanlæg for montering af yderligere udstyr
  • Vandtæt: IP67

Kvalitetsniveau
Ortlieb er kendt for deres høje niveau af kvalitet, hvor komfort og funktionalitet bliver leveret direkte til brugeren med brug af solide materialer og nytænkende teknologier, der kan løfte niveauet hos den gængse bruger. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter, hvilket kommer af deres eget engagement for optimalt udstyr. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Ortlieb.

Vedligeholdelse
Denne smarte rejsetaske kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

EAN: 4013051046695

Ingen anmeldelser af dette produkt.