Få ting er værre på en vandretur end en gennemblødt oppakning. Derfor har Jack Wolfskin skabt dette  Raincover regnslag til din rygsæk, så du ikke behøver bekymre dig for, om du bliver fanget i en stor regnbyge. Du monterer l…
Læs mere
Vejl.: 179,00 Før 109,00
DKK 55,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Få ting er værre på en vandretur end en gennemblødt oppakning. Derfor har Jack Wolfskin skabt dette  Raincover regnslag til din rygsæk, så du ikke behøver bekymre dig for, om du bliver fanget i en stor regnbyge. Du monterer let regnslaget over din rygsæk, hvor det beskytter indholdet, og ikke generer dig i din vandring. Du kan enten bruge det til at beskytte en rygsæk uden indbygget regnslag eller til at opgradere beskyttelsen af et rygsæk der allerede har et integreret regnslag.

Anvendelse
Jack Wolfskin har her skabt et glimrende regnslag til din rygsæk. Du kan få det i flere størrelser, så der helt sikkert er et, der passer til netop din rygsæk. Her får du regnslaget i størrelsen 30-40 liter. Det er nemt at pakke regnslaget sammen i din rygsæk, så du altid kan have det ved hånden, hvis det begynder at regne. Regnslaget fylder blot 22x22x2 cm og vejer kun 85g. Der er både hurtigtørrende, UV-resistent og så holder det et vandsøjletryk på 4000mm.

Specifikationer

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: 100% 75D Polyester
  • Passer til rygsække fra 30 til 40 liter
  • Pakkes sammen i integreret lomme
  • Pakket størrelse: 22 x 22 x 2
  • Vægt: 85 g
  • Vandsøjletryk: 4000mm

Kvalitetsniveau
Jack Wolfskin har gjort meget ud af at skabe et kvalitetsprodukt med dette raincover. Regnslaget har et højt vandsøjletryk, ligesom du kender det fra telte og en integreret pose, det kan pakkes sammen i. En elastisk strop gør det nemt at montere slaget over din rygsæk og så er der naturligvis reflekstryk.

Vedligeholdelse
Dette regnslag kræver ingen særlig vedligeholdelse. Bliver det stænket til af f.eks. mudder, kan det let rengøres med en våd klud. Du bør ikke maskinvaske regnslaget, da det kan skade den vandtætte behandling.

 

EAN: 4055001611997

Ingen anmeldelser af dette produkt.