Denne Barbican skuldertaske fra Brooks er en yderst cool taske, som egner sig særlig godt til cykling, idet den har en smart rem i forlængelse af skulderremmen, som kan spændes om livet, og dermed sikre, at du ikke risikerer,…
Læs mere
Vejl.: 2199,00
DKK 1.799,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Barbican skuldertaske fra Brooks er en yderst cool taske, som egner sig særlig godt til cykling, idet den har en smart rem i forlængelse af skulderremmen, som kan spændes om livet, og dermed sikre, at du ikke risikerer, at tasken falder ned og generer din kørsel. Skuldertasken er produceret i vandtæt bomuld, således at du kan bruge den uanset vejrforholdene.

Anvendelse
Barbican tasken er særligt egnet til pendleren, som ønsker at medbringe en smart skuldertaske, hvor der er plads til en mappe eller en bærbar computer. Det geniale ved tasken er, at du både får en smart skuldertaske, men også en taske, som er komfortabel at cykle med, uden af det ligner et sportsoutfit.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Vandtæt bomuld
  • Størrelse: Medium, 13 liter
  • Mål: B: 39 cm. H: 28 cm. D: 12 cm.
  • Vægt 1450 gram

Kvalitetsniveau
Tasken er udviklet i en lækker vandtæt bomuldskvalitet, som sørger for at holde dine medbragte fornødenheder tørre, hvis du skulle komme ud i regnvejr. Ydermere har tasken lækre læderdetaljer, som er produceret i ægte vegetabilsk garvet læder fra Europa, som kun bliver mere lækkert og blødt med tiden. Tanken bag denne skuldertaske, er at udvikle en taske, hvor vægten bliver ligeligt fordelt, således at belastningen lægger korrekt på skuldrene. Den innovative del af tasken er bæltet, som justeres i remmen efter højde og talje, derefter kan du let fastgøre bæltet rundt om taljen, ved at trække i de to ender af remmen og låse dem i midten.

Vedligeholdelse
Denne Barbican rygsæk kræver ikke nogen særlig form for vedligeholdelse; dog anbefaler vi, at man i ny og næ tørrer den over med en våd klud. Ydermere kan det være en god idé, at give læderstroppen læderfedt.

EAN: 190445008263

Ingen anmeldelser af dette produkt.